The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Musk Al Sultan Edp 100ml Női Parfüm

Hagyd, hogy meglepjen ez a virágos illat, amely kiemeli a személyes varázsodat! A Dubai Oriental Musk Al Sultan Edp 100ml Női Parfüm azoknak a hölgyeknek készült, akik nem félnek a figyelem középpontjában lenni.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Kesernyés, Virágos
Out of stock
Kiszerelés
11 590 Ft

Dubai Oriental Musk Al Sultan Edp 100ml Női Parfüm leírása

Azt, hogy milyen csábító tud lenni a kelet illata a Dubai Oriental Musk Al Sultan Edp 100ml Női Parfüm tárja fel számodra. Amit sugároz az a titokzatosság és egy cseppnyi rejtély. Ezáltal szinte azonnal felkelted a környezeted érdeklődését.

 

Dubai Oriental Musk Al Sultan Edp 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Musk Al Sultan Edp 100ml Női Parfüm egy olyan alkotás, amelynek célja a keleti, orientális parfüm bemutatása. Ennek a luxus illatnak a fej jegyei gyümölcsös citrusjegyek ötvözete. A rózsa, fekete ribizli, szilva olyan varázslatos elegyet hoznak létre, amelyet pézsmás és fás jegyek tesznek érzékivé. Ezeknek az összetevőknek a váratlan találkozása Oud-dal és Amberrel együtt egy misztikus illatot szül. Ez az intenzív parfüm koncentrátum gazdag, meleg, fás hangulatával árasztja el a virágos pézsmajegyek játékát.

 

Az illat fajtája: Kesernyés, Virágos

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Musk Al Sultan Edp 100ml Perfume for Women
Article No.
6791106167911
Similar products