The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Filter
Kinek Ajánljuk
Kiszerelés
Illat Jellege
Price (Ft)
990 Ft - 14 790 Ft

Adyan Prestige

Adyan Prestige Parfüm kollekció az Oreintal Perfume áruház egyik kifejezetten kedvelt parfümjei. Köszönhető ez annak is többek között, hogy kedvező áron vásárolhatjuk meg ezeket a különleges orientális parfümöket. Az Adyan parfümök készítésekor több éves tapasztalatokat ötvöznek a kiváló parfüm alapanyagokkal. Az Arab kultúrában, ahonnan az Adyan Oriental Parfümök érkeztek több száz, de talán ezeréves hagyománya van az egyedi és különleges parfümök készítésének. Ez a hagyomány és minőség köszön vissza számunkra minden üvegből amint a tartalmát kipermetezzük.

Miért válaszd a különleges Adyan Prestige Parfümöket?

Nem kérdés, hogy magas minőséget kaphatsz minden parfümben az Adyan Kollekcióból. Tartós illat, kiváló orientális jellegek és a legkiválóbb parfüm alapanyagok ötvözete érkezik vissza hozzánk. Ezért amennyiben az Oreintal Perfume Áruház kiváló Adyan Prestige családjából választasz parfümöt a siker biztosítva lesz számodra is.

Mert egyedi Orientális, Egzotikus és minőségi illatot kapsz kedvező áron!

Lehet elsőre egy ismeretlen illatért az ár magasnak tűnik. Azonban ne gondold, hogy magas árat kell fizetned ezzekért a különleges parfümökért! Az Adyan Prestige Perfume kollekció minden tagjában válogatott alapanyagokat találsz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjáról gyűjtenek össze a Parfümök készítői, hogy számodra egy különleges, tartós és emlékezetes illatot készítsenek. Gondos kutató és fejlesztő munka van minden üvegcsében, hogy Te a legjobbat kapd! Hiszen a legjobbat érdemled! Így nem kérdés, hogy

Hölgyeknek, Uraknak és Unisex illatot keresőknek a legjobb választás!

Az Adyan Prestige a legkiválóbb Orientális Női Parfümöket, Egyedi Férfi Parfümöket és természetesen különleges Unisex Parfümöket kínálják Neked. Mi lehet ennek az oka, hogy az UNISEX Parfümök is kedveltek? A válasz egyszerű, hiszen egy-egy illat nem mindenkinek a bőrén viselkedik azonosan. Lehetséges, hogy egy karakteres vagy akár selymesen lágy parfüm illat kellemes élményt ad egy féri és egy nő bőrén egyaránt. Így nem kell megijedni, ha esetleg Unisex Parfüm illatot választanánk. Biztosan nem hibázunk! Válogass Te is kedvedre az Oreintal Perfume Áruház Arab parfüm kínálatából és engedd elvarázsolni magad az ezeregy éjszaka világában!


22product