The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Filter
Kinek Ajánljuk
Parfüm Típus
Kiszerelés
Illat Jellege
Price (Ft)
1 450 Ft - 24 900 Ft

Afnan Parfüm Kollekció

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

De miért is az Afnan Parfümök?

Imran az általa létrehozott Afnan Parfüm termékportfóliót, oly módon alkotta, hogy az hidat és kapcsolatot képez különböző élettapasztalatok, élmények és emlékek között. Az Afnan parfümökben benne rejlik a kíváncsiság, mely felkelti a vágyat, hogy újabb és újabb egzotikus parfümöt próbáljunk ki és engedjük magunkat elvarázsolni.

Mert sok éves tapasztalat, kiemelkedő minőség és a luxus szeretete!

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.


31product