The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Zoya Collection Royal Rose EdP 100ml Női Parfüm
Zoya Collection Royal Rose EdP 100ml Női Parfüm
11 900 Ft

Zoya Collection Royal Rose EdP 100ml Női Parfüm

A Zoya Collection egyik kiemelkedő női illata a Royal Rose 100ml EDP. Ismerd meg a Világ legszebb rózsáit! Édes illatával méltán nevezhető ez az orientális, arab női parfüm Royal Rose-nak. Minden nő megérdemli a gyönyörű virágokból készült csokrot. A Royal Rose olyan mintha a legszebb virágokból lenne összefonva, melyek egy cseppnyi romantika és a teljes érzékiség együttesét alkotják. 

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Fás, Rózsás, Vaníliás, Pacsuli
In stock :  100 db
Kiszerelés
11 900 Ft

Zoya Collection Royal Rose EdP 100ml Női Parfüm leírása

A Zoya Collection Royal Rose EdP 100ml Női Parfüm dobozának mély színvilága és az illatot őrző üvege a világos színtartományból hajlik át a sötét árnyalatba. Az arany színű kiegészítők eleganciát sugároznak és szinte tolmácsolni akarják magát az illatot. Akik a Rózsa illatú női parfümök szerelmesei azoknak a Zoya Royal Rose 100ml EDP a kedvenc illatuk lesz. Rengeteg féle rózsa van a világon és ettől szép a botanika tudománya. A rózsa illata nőies, romantikus harmóniát hoz egy női parfümben. Jellemző még a Rózsára az enyhén citromos és púderes árnyalat a fás, gyümölcsös jegyekkel. A Rózsa illatú női parfüm mindig magával ragadó, romantikus és elegáns.

 

Zoya Collection Royal Rose EdP 100ml Női Parfüm illat leírása:

 

A reggeli órákban begyűjtött damaszkuszi rózsaszirmokat dolgozták fel a Zoya – Royal Rose 100ml EDP Női Parfümhöz. Pulzális pontjainkra felfújva Dubai parfümünket adjunk pár percet a megnyugvásra és az alkohol elpárolgására. Semmiképpen se dörzsöljük össze a csuklónkat! Összetörjük az illat molekulákat. Fej illatában a damaszkuszi rózsák milliónyi szirmából kinyert esszencia indítja az illatunkat. Képzeletünkben egy csodálatos rózsacsokorba temetjük az arcunkat és mélyet szippantunk a rózsák romantikus illatóból. Amíg ez a bódító illat romantika kápráztatja el érzékeinket addig a szív jegyekben belopakodik a Vanília, hogy lágyítsa arab női parfümünket. Ebbe az ölelkezésbe tolakodik a leszáradás után az alap illatban a Pacsuli, ami lágy frissességgel próbálja felébreszteni a mélybe merülő édes romantikát. Ezt az illatot elegáns és édes női parfümöt kedvelő Hölgyeknek és a Rózsa illatáért rajongóknak ajánljuk. Tekintélyt parancsoló dubai arab női parfüm igazán igényeseknek.

 

Zoya Collection Royal Rose EdP 100ml Női Parfüm illatjegyei:

 

Fej illat: Damaszkuszi Rózsa

Szív illat: Vanília

Alap illat: Pacsuli

Az illat fajtája: Fás, Rózsás

 

Zoya Collection az Oreintal Parfüm áruház talán legkedveltebb Orientális, Arab Parfüm kollekciója. A Zoya Perfum Collection teljesen egyedi illatokat tartalmaz melyek méltán veszik fel a versenyt a legkiválóbb és legnagyobb parfüm márkákkal. A Zoya Parfümök minden összetevője a világ több helyéről kerül összeválogatásra és hosszas vizsgálat után kerül a parfümkészítők asztalára. Nem kérdés, hogy a Zoya Parfümök minden tagja, akár a Zoya Női Parfümök, Zoya Férfi Parfümök, valamint a Zoya Unisex Parfümök mindenki számára szuper választást kínálnak.

 

Az újonnan megjelent Zoya Parfüm Díszdobozok egy-egy különleges alkalomra kiváló ajándékozási lehetőséget kínálnak mindenki számára. Az Orental Perfume Áruház Arab Parfüm Shopjában több márkát is megtalálhattok. Így számos megoldást kínálunk Nektek, amennyiben különleges Arab Parfümöket, Parfüm olajokat kerestek. Ha szeretnétek kipróbálni egy vagy több Orientális Parfümöt kisebb Parfüm Fiolákat ajánlunk számotokra. Így kisebb kiszerelésben is megismerkedhettek ezekkel a különleges parfümökkel.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Zoya Collection Royal Rose EdP 100ml Perfume for Women
Article No.
6423554524237
Similar products