The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Brown Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm

Az igazán csábító illatok a mesés Keletről származnak. A csodás kelmék, a kifinomult elegancia és az ínycsiklandó fűszerek hazájából érkező Dubai Oriental Brown Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm a legkevésbé sem cáfol rá erre a vélekedésre. Rendkívül vonzó, különleges és elegáns illata rendszerint utat talál a hölgyek szívéhez. Burkolózz ebbe a titokzatos, illatfelhőbe, és élvezd az egyedi, stílusos megjelenés minden előnyét!

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fahéjas, Rum, Vaníliás
Out of stock
Kiszerelés
9 790 Ft

Dubai Oriental Brown Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

A Dubai Oriental Brown Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm először előtted is leleplezi, hogy milyen csábító is tud lenni a Kelet illata. A belőle sugárzó titokzatosság és egy cseppnyi rejtély mindenki érdeklődését felkelti majd körületted.

 

Dubai Oriental Brown Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Brown Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm egy kiugróan különleges a kelet varázsait rejtő illat. A rózsa és a sáfrány harmóniái bontakoznak az alap illatban, lenyűgöző akkordokat hozva létre. A tömjén és a labdanum mámorító, természetesen magával ragadó aromát ad a kompozíciónak. Az agarfa és a szantálfa merész illatokat kölcsönöznek, kiegyensúlyozottá teszik az illatot az érzékek számára. Nappal vagy hosszú éjszakákon át viselt luxus férfi illatot lehetetlen figyelmen kívül hagyni. A Dubai parfümök közül is kiemelkedő minőségű, különleges luxus parfüm.

 

Az illat fajtája: Cherry, Patchouli

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Brown Legender Gold Edition EdP 100ml Perfume for Men
Article No.
62966589988289
Similar products