The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Black Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm

Az igazán csábító illatok a mesés Keletről származnak. A csodás kelmék, a kifinomult elegancia és az ínycsiklandó fűszerek hazájából érkező Dubai Oriental Black Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm a legkevésbé sem cáfol rá erre a vélekedésre. Rendkívül vonzó, különleges és elegáns illata rendszerint utat talál a hölgyek szívéhez. Burkolózz ebbe a titokzatos, illatfelhőbe, és élvezd az egyedi, stílusos megjelenés minden előnyét!

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fahéjas, Rum, Vaníliás
Out of stock
Kiszerelés
9 790 Ft

Dubai Oriental Black Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

A Dubai Oriental Black Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm először előtted is leleplezi, hogy milyen csábító is tud lenni a Kelet illata. A belőle sugárzó titokzatosság és egy cseppnyi rejtély mindenki érdeklődését felkelti majd körületted.

 

Dubai Oriental Black Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Black Legender Gold Edition EdP 100ml Férfi Parfüm a férfiasság és a minőségi illat megtestesítője. Elegáns fekete és arany üvege az igazán különleges férfiak számára készült. Az illat nem hagy kétséget a viselőjét illetően. Ez a stílus és a kifinomultság szimbóluma. A bőr és oud keveréke megbolondítja az illat fűszeres és fás jegyeit. A Kelet varázsa került ebbe a mutatós üvegbe amitől használójának egy különleges karizmát biztosít.

 

Az illat fajtája: Rum, Fahéj, Vanília

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Black Legender Gold Edition EdP 100ml Perfume for Men
Article No.
6296658998828
Similar products