The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Adyan Prestige Khashab al Aswad EdP 5ml Női Parfüm Fiola

Adyan Prestige Parfüm Fiola kiváló választás amennyiben még nem ismered ezt az illatot vagy esetleg szeretnél több illattal megismerkedni. Szinte minden parfüm termékünkből választhatsz Parfüm Fiolát is, így könnyebb lehet a megismerkedés egy-egy új parfüm illattal.

 

Ez az Adyan Prestige Khashab al Aswad EdP 5ml Női Parfüm Fiola egy olyan orientális női illat, amely az oud testes, állatias mélysége köré épül. Ez garancia az igazi elegáns női illathoz. A kelet varázsát az arab mesék hangulatát hozza el azoknak akik szeretnének egy különleges és láthatatlan ruhába bújni.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Elegáns, Oud
Out of stock
Kiszerelés
990 Ft

Adyan Prestige Khashab al Aswad EdP 5ml Női Parfüm Fiola leírása

Adyan Prestige Parfüm Fiola kiváló választás amennyiben még nem ismered ezt az illatot vagy esetleg szeretnél több illattal megismerkedni. Szinte minden parfüm termékünkből választhatsz Parfüm Fiolát is, így könnyebb lehet a megismerkedés egy-egy új orientális parfüm illattal.

 

Az Adyan Prestige Khashab al Aswad rendkívül magas parfüm tartalmával egyaránt kiemeli a páratlan illatnak a mélységét és intenzitását. Ez a Dubai női parfüm az igényes Hölgyek választása. Keleti parfümünk egész napos tartóssága önmagában garancia a sikereidhez. Hétköznapi eleganciádhoz vagy alkalmi viseletre is tökéletes választás.

 

Adyan Prestige Khashab al Aswad illat összetétele:

 

Adyan Prestige Khashab al Aswad fej jegyében a friss rózsa illatának lágy nyitányával indul a magával ragadó kompozíció. Ez az orientális női parfüm egy igazi keleti elegancia esszenciája. Az arab  illatok csodálatos harmóniája jelenik meg már a parfüm első akkordjaiban.  A szív illatban az oud puhán, lágyan jelenik meg és a folyékony arany szinte körbe táncolja ezt a különleges parfümöt. Ezt az arany árával vetekedő keleti parfüm összetevőt az egyedülálló illatok kompozíciójánál használják. Az oud elhozza Neked az 1001 éjszaka varázslatos hangulatát amit a saját bőrödön élvezhetsz. Az illat közepét az orientális fűszerek egész hulláma kíséri. Ezután a Khashab al Aswad elkezdi kibontani mélyen gyökerező alapjegyeit. Az alap illatban a leszáradás után a ritka és domináns cypriol bújik elő ebből az elbűvölő illatkombinációból.

 

Adyan Prestige Khashab al Aswad illat jellemzői:

 

Fej illat: Rózsa

Szív illat: Oud

Alap illat: Cypriol

Az illat fajtája:  Elegáns, OUD

 

Adyan Prestige Parfüm bemutatása:

 

Adyan Prestige Parfüm kollekció az Oriental Perfume áruház egyik kifejezetten kedvelt parfümjei. Köszönhető ez annak is többek között, hogy kedvező áron vásárolhatjuk meg ezeket a különleges orientális parfümöket. Az Adyan parfümök készítésekor több éves tapasztalatokat ötvöznek a kiváló parfüm alapanyagokkal. Az Arab kultúrában, ahonnan az Adyan Oriental Parfümök érkeztek több száz, de talán ezeréves hagyománya van az egyedi és különleges parfümök készítésének.

 

Nem kérdés, hogy magas minőséget kaphatsz minden parfümben az Adyan Kollekcióból. Tartós illat, kiváló orientális jellegek és a legkiválóbb parfüm alapanyagok ötvözete érkezik vissza hozzánk. Lehet elsőre egy ismeretlen illatért az ár magasnak tűnik. Azonban ne gondold, hogy magas árat kell fizetned ezzekért a különleges parfümökért! Az Adyan Prestige Perfume kollekció minden tagjában válogatott alapanyagokat találsz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjáról gyűjtenek össze a Parfümök készítői, hogy számodra egy különleges, tartós és emlékezetes illatot készítsenek.

 

Az Adyan Prestige a legkiválóbb Orientális Női Parfümöket, Egyedi Férfi Parfümöket és természetesen különleges Unisex Parfümöket kínálják Neked.

 

Bővebben az Adyan Prestige Parfümökről itt olvashatsz: Adyan Prestige Parfüm Bemutatása

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Adyan Prestige Khashab al Aswad EdP 5ml Perfume Vial for Women
Article No.
6292257582093_50
Additional products
Similar products