The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Adyan Prestige Areej Al Arab EdP 100ml Férfi Parfüm

Az Adyan Prestige Areej Al Arab EdP 100ml Férfi Parfüm kiemelkedő helyet foglal el a Adyan Prestige Férfi Parfüm kategóriában. Egész napon át érezhető, hosszan tartó illat, amellyel pillanatok alatt elbűvölheted a környezetedben lévőket! Ha egy igazán kellemes és orientális férfi illatot keresel, akkor remek választás ez a keleti férfi illat.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Citrusos, Elegáns, Pézsma
Out of stock
Kiszerelés
14 790 Ft

Adyan Prestige Areej Al Arab EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

Sokan azt a Férfi Parfümöt keresik, amit egész nap érezhetnek magukon. Az Adyan Prestige Areej Al Arab EdP 100ml Férfi Parfüm pont egy ilyen arab férfi illat. Meghatározó, tolakodó, de mégis harmónikus illatkompozíció. Mivel a citrusosság ad neki egy kis frissességet így használatát egész évben élvezheted. Fokozhatod eleganciádat a munkában, vagy akár a szabadidőben is ezzel a kiemelkedő orientális férfi illattal. Hódításaid és elismeréseid egyik fegyvere lehet ez a férfi parfüm különlegesség! Ha a hűvösebb hónapokban használod az Adyan Prestige Areej Al Arab EdP 100ml Férfi Parfümöt, akkor úgy tudod hosszasan élvezni az illatát, ha a mellkasodra fújsz 2-3 pumpálást majd a felöltözés után egy sállal bezárod az illatot, így a nap folyamán a parfüm külön életet él a tested és a ruhád között.

 

Adyan Prestige Areej Al Arab EdP 100ml Férfi Parfüm illat összetétele:

 

Az Adyan Prestige Areej Al Arab EdP 100ml Férfi Parfüm már a fej illatában meglepi az érzékszervünket. A bergamott és a rózsa édes illatait frissíti a zöld lime üdítő harmóniája. A szív illatban a borostyán és jázmin hadakoznak, ezt a harcot a levendula békíti meg a semmihez sem hasonlítható lágyságával. A leszáradás után pedig érkeznek a nagyágyúk! Az alap illatban vanília és pézsma lép be édeskés fanyarságával, majd egy kis zöld, fűszeres hatás is éri az orrunkat a koriander illatával.

 

Adyan Prestige Areej Al Arab EdP 100ml Férfi Parfüm illat jellemzői:

Fej illat: Bergamott, Rózsa, Zöld Lime

Szív illat: Borostyán, Jázmin, Levendula

Alap illat: Vanília, Pézsma, Koriander

Az illat fajtája:  Elegáns, Citrusos, Pézsmás

Adyan Prestige Parfüm bemutatása:

Adyan Prestige Parfüm kollekció az Oriental Perfume áruház egyik kifejezetten kedvelt parfümjei. Köszönhető ez annak is többek között, hogy kedvező áron vásárolhatjuk meg ezeket a különleges orientális parfümöket. Az Adyan parfümök készítésekor több éves tapasztalatokat ötvöznek a kiváló parfüm alapanyagokkal. Az Arab kultúrában, ahonnan az Adyan Oriental Parfümök érkeztek több száz, de talán ezeréves hagyománya van az egyedi és különleges parfümök készítésének.

Nem kérdés, hogy magas minőséget kaphatsz minden parfümben az Adyan Kollekcióból. Tartós illat, kiváló orientális jellegek és a legkiválóbb parfüm alapanyagok ötvözete érkezik vissza hozzánk. Lehet elsőre egy ismeretlen illatért az ár magasnak tűnik. Azonban ne gondold, hogy magas árat kell fizetned ezzekért a különleges parfümökért! Az Adyan Prestige Perfume kollekció minden tagjában válogatott alapanyagokat találsz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjáról gyűjtenek össze a Parfümök készítői, hogy számodra egy különleges, tartós és emlékezetes illatot készítsenek.

Az Adyan Prestige a legkiválóbb Orientális Női Parfümöket, Egyedi Férfi Parfümöket és természetesen különleges Unisex Parfümöket kínálják Neked.

Bővebben az Adyan Prestige Parfümökről itt olvashatsz: Adyan Prestige Parfüm Bemutatása

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Adyan Prestige Areej Al Arab EdP 100ml Perfume for Men
Article No.
6292257581997
Similar products