Dubai Oriental Hareem Al Malik EdP 100ml Női Parfüm
Dubai Oriental Hareem Al Malik EdP 100ml Női Parfüm
9 890 Ft

Dubai Oriental Hareem Al Malik EdP 100ml Női Parfüm

A Dubai Oriental Hareem Al Malik EdP 100ml Női Parfüm illata olyan energikus és sziporkázó, mintha valamilyen kisebb csodát rejtene magában. Bárkit képes elvarázsolni, egyben megteremti a szépség és egyedülállóság hangulatát.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Gyümölcsös, Orientális, Virágos
In stock :  2 db
Kiszerelés
9 890 Ft

Dubai Oriental Hareem Al Malik EdP 100ml Női Parfüm leírása

Válj önmagad ikonjává és végtelen ihletőjévé, hiszen mindaz, amiről álmodsz, megengedheted magadnak! A Dubai Oriental Hareem Al Malik EdP 100ml Női Parfüm biztonságot és határok nélküli női tökély-tudatot kölcsönöz számodra.

 

Dubai Oriental Hareem Al Malik EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Hareem Al Malik alap jegyeiben egybe olvadnak a füge, sárgabarack, szőlő és a gránátalma édes, lédús illatai. Testes és csábító összetevőket rejt a szívjegy egy kis pézsmával, vaníliával megbolondítva. Alap jegyét a borostyán teszi izgatóvá. Ez a luxus parfüm sokoldalú illat különlegesség. Élvezd a láthatatlan ruha eleganciáját ebben a csodálatos női illatban.

 

Az illat fajtája: Gyümölcsös, Orientális, Virágos

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Hareem Al Malik EdP 100ml Perfume for Women
Article No.
6291625625363
Similar products