The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Női Parfümolaj Koncentrátum

Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Női Parfümolaj Koncentrátum
Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Női Parfümolaj Koncentrátum

A CPO Parfüm Olaj Koncentrátum egy izgalmas eszencia azoknak, aki szeretik az egzotikus különlegességeket. A Bait Al Bakhoor Parfüm Olaj Koncentrátuma ezek közül is kimagasló minőségben készülnek. Örömmel mutatjuk be Nektek ezeket a különleges Parfüm termékeket.

 

Az Afnan Dubai parfümgyár különlegessége a Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Oriental Női Parfümolaj Koncentrátum. Az új függőség, amelyről nem fogsz tudni leszokni, az a Bait Al Bakhoor Tohfa. Amint először beleszagolsz, azonnal elvarázsol és a napok múlásával egyre jobban meggyőz, hogy nagyon is helye van a toalettasztalodon. 

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Gyümölcsös, Pézsma
Out of stock
Kiszerelés
9 450 Ft

Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Női Parfümolaj Koncentrátum leírása

A CPO Parfüm Olaj Koncentrátum egy izgalmas eszencia azoknak, aki szeretik az egzotikus különlegességeket. A Bait Al Bakhoor Parfüm Olaj Koncentrátuma ezek közül is kimagasló minőségben készülnek. Örömmel mutatjuk be Nektek ezeket a különleges Parfüm termékeket.

Amikor kibontod a dobozából a Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Oriental Női Parfümolaj Koncentrátum arab parfümöt azonnal felcsillan a szemed a szelence láttán. Az arany és rubint színű fém tartó és parfümös üveg egy kellemes vizuális élményt nyújt. Ez a keleti parfümtartó képzeletünk elé varázsolja a Pasák, Sejkek palotáiban a Hárem Hölgyek hálószobáiban rejlő parfümös sarkokat. Lenge ruháikban egymás mellett tolongva illatozzák a legújabb parfümjeiket. Az üvegpálcikával felvitt női orientális illata a pulzális pontokra, csuklóink belseje, fülünk mögötti területeken külön életet kezd élni a leszáradás után. Arab parfüm olaj, amiben a gazdagságot üvegbe rejtették ebben a női parfümben.

Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Oriental Női Parfümolaj Koncentrátum Illatjegyei:

 

A bőrre felvitt Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Oriental Női Parfümolaj Koncentrátumot hagyjuk életre kelni. Semmiképpen se dörzsöljük össze a csuklónkra tett illatot! Ezzel a mozdulattal összetörjük a parfümolaj molekulákat. 

Bár a gyári leírás unisex illatot említ ennek a parfümnek én mégis az európai ízlésvilághoz igazítva Női parfüm olajnak ajánlom. Az igényes kupakkal és üvegpálcikával felvitt olajunk Fej illatában citrusos, gyümölcsös jegyek kerítik hatalmába orrunk minden szegletét. A mandarin édes citrusossága és a gurulós zamatos málna cseppjei keverednek a friss ribizli eszenciájával. Ritka, hogy ilyen gazdag összetevőkkel készítenek parfüm olajat de a Bait Al Bakhoor Tohfa meglepi az illat viselőjét. A Dubai női parfümünk közepében érkeznek a nagyágyúk! A friss keserű narancs próbálja tovább vinni parfüm olajunk citrusos vonalát, de a harsány terveit az egyiptomi rózsa édes cseppjei a karamell cukros harmóniájával taszítja az édes jegyek felé. A küzdelemben az alapjegy dönti el a harcot. Tolakodó pacsuli virágos tónusai csavarodnak a vanília édes illatába, amit a pézsma állatias, orientális parfümmé varázsol.

 

Fej illat: Mandarin, Málna, Ribizli

Szív illat: Keserű Narancs, Egyiptomi Rózsa, Karamell

Alap illat: Pacsuli, Vanília, Pézsma

Az illat fajtája:  Gyümölcsös, Pézsmás

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Info
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
20ml
English Description
Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Oriental Női Perfumeolaj Koncentrátum
Article No.
6290171060147
Additional products
Similar products