The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Night Dream EdP 100ml Női Parfüm

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. A Dubai Oriental Night Dream EdP 100ml Női Parfüm megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon a személyiséged és tökéletesen kiegészítse egyedülálló kisugárzásod.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Virágos
Out of stock
Kiszerelés
9 390 Ft

Dubai Oriental Night Dream EdP 100ml Női Parfüm leírása

Add át magad az izgalmas élményeknek! A Dubai Oriental Night Dream EdP 100ml Női Parfüm tele van érzékiséggel és magabiztossággal. Légy elbűvölő, ám mindenekelőtt önmagad! Élvezd ki a különleges alkalmakat saját vonzerőd tudatában!

 

Dubai Oriental Night Dream EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

Ez a keleti női parfüm a Dubai Parfüm Night Dream illata kényeztető vaníliával kápráztatja el viselőjét. Ideális esti viseletre, vagy az őszi és téli hónapok hangulatos kiegészítésére. Ennek az illatnak a legszebb akkordjai a finom karamella és a kókuszdió keverékéből állnak. Az alap illatot a nyugtató jázmin és a lágy ylang ylang jellemzi. A fejillatot a keserédes tonkabab a gyógynövénnyel, míg a szegfűszeg és a földfehér fa akkordok bájos harmóniája keverednek a parfüm szívében.

 

Az illat fajtája: Virágos

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Night Dream EdP 100ml Perfume for Women
Article No.
6278789456453
Similar products