The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Oud Wood EdP 100ml Férfi Parfüm

A Dubai Oriental Oud Wood EdP 100ml Férfi Parfüm segít kibontakoztatni a Benned rejtőző férfias erőt és merészséget. Az illat túláradóan férfias jegyei minden pillanatban tökéletesen kiemelik a személyiséged.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fás, Füstös
Out of stock
Kiszerelés
9 390 Ft

Dubai Oriental Oud Wood EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

Maradj teljesen önmagad és igazi! Hallgasd meg a Dubai Oriental Oud Wood EdP 100ml Férfi Parfüm erre vonatkozó felhívását és fejezd ki ezzel a parfümmel egyediséged a többiek között. Itt az ideje, hogy felszabadítsd énedet!

 

Dubai Oriental Oud Wood EdP 100ml Férfi Parfüm Illatjegyei:

  

Az illat fajtája: Fás, Füstös

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Oud Wood EdP 100ml Perfume for Men
Article No.
5557762588307
Similar products