The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Jacquard EdP 100ml Férfi Parfüm

Titokzatos orientális illat, amely igazán csábító és magával ragadó. A Dubai Oriental Jacquard EdP 100ml Férfi Parfüm uraknak fűszeres illata ideális választás minden magabiztos férfinak, aki valamilyen különleges illatot keres.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fűszeres
Out of stock
Kiszerelés
9 890 Ft

Dubai Oriental Jacquard EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

A Dubai Oriental Jacquard EdP 100ml Férfi Parfüm minden karizmatikus úriember titkos fegyvere. Egy olyan illat, amely személyiség legjobb elemeit hangsúlyozza.Eegáns és ellenállhatatlanul vonzó, így viselője mindig a figyelem középpontjába kerül.

 

Dubai Oriental Jacquard EdP 100ml Férfi Parfüm Illatjegyei:

 

A ubai Oriental Jacquard egy csábító férfi illat. A mámorító, pacsuli és az érzéki agarwood vagy oud (folyékony arany) jegyei már a kezdetektől varázslatos aromát teremtenek. Felébresztik az érzékeket és elvarázsolják az elmét. Eközben az erőteljes tömjén és az állati pézsma hozzáadása fűszerezi meg az illatot, amelyet lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Ez a merész luxus parfüm tökéletes kiegészítője egy professzionális gondolkodású férfinak. Különleges alkalmat varázsol bármilyen találkozásból.

 

Az illat fajtája: Fűszeres

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Jacquard EdP 100ml Perfume for Men
Article No.
3296658458714
Similar products