The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Afnan Souvenir Desert Rose EdP 100ml Női Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár illat különlegessége az Afnan Souvenir Desert Rose EdP 100ml Oriental Női Parfüm. Egy igazi luxus női parfüm! Testközelben ez az arab parfüm azonnal elkáráztatja minden érzékszervünket. Készülj fel egy felejthetetlen érzéki élményre! A nőiesség és kifinomult csáberő esszenciáját őrzi magában az Afnan Souvenir Desert Rose. Fedezd fel, mi rejlik az üvegcsébe!

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Elegáns, Édes, Gyümölcsös, Orientális
Out of stock
24 900 Ft

Afnan Souvenir Desert Rose EdP 100ml Női Parfüm leírása

Kezünkbe fogva ezt a tekintélyes parfüm dobozt a türelmetlenség kerít hatalmába. Letépve a celofánt és felnyitva a dobozunk tetejét egy meglepetéssel találkozunk. Doboz a dobozban. Dubai női parfümünket az Afnan Souvenir Desert Rose EdP 100ml Oriental Női Parfüm különlegességünket egy henger alakú doboz rejti. A vizuális beteljesedés a kinyitása után ér minket. Kezünkben foghatjuk a nehéz fekete parfümös üvegünket arany kupakkal és egy speciálisan kialakított üveg aljjal rózsákkal teli. Az arab világ gazdagságát és a Dubai modern élet találkozásának egyesülését kapjuk vissza ebben a különleges csomagolásban. De mi az orientális parfümünkre is kíváncsiak vagyunk!

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfümöt ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex, amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

Afnan Souvenir Desert Rose EdP 100ml Oriental Női Parfüm összetétele:

Fej illatában a gyümölcsök nagyágyúi érkeznek a zamatos őszibarack lédús esszenciájával. A feketeribizli mint egy folyékony ékszer simul a barack édes jegyeihez és frissíti azt. A gurulós málna az érett piros gyümölcsök ragyogását kölcsönzi a fej illat lezárásában. Az arab női parfümünk közepét a szív illatban az olvasztott, ragacsos lágy borostyánkő balzsamossága lágyítja édessé. Az Afnan Souvenir Desert Rose EdP 100ml Oriental Női Parfümünk a leszáradás után válik igazi orientális keleti illattá. Igazi illatbombák érkeznek a szantálfa füstös jegyeivel, amit a Vanília édesít meg és a Pézsma állatiassága teszi fel a koronát Dubai női parfüm különlegességünkre. Ezt a Dubai parfümöt tudni kell viselni és nem szabad engedni, hogy rabul ejtsen. Fölé kell kerekedni és akkor kiszolgálja méltóságunkat.

Afnan Souvenir Desert Rose illat jellemzői:

Fej illat: Őszibarack, Málna, Feketeribizli

Szív illat: Borostyánkő, Édes Jegyek

Alap illat: Szantálfa, Vanília, Pézsma

Az illat fajtája:  Gyümölcsös, Édes, Elegáns, Orientális

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Souvenir Desert Rose EdP 100ml Oriental Perfume for Women
Article No.
6290171040637
Similar products