The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Afnan Tasneem CPO 20ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum

Az Afnan Dubai parfümgyár különlegessége az Afnan Tasneem CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum illat. 2021 újdonsága parfüm webshopunkban a Dubai parfümök mellett a Keleti illatok különlegességei a Parfüm Olaj Koncentrátumok, azaz CPO –k. Olyan arab illat ritkaságok kerültek a választékunkba, mint például a Afnan Tasneem CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum. Ajándékozd meg magad egy olyan illattal, melytől semmilyen társaságban nem maradhatsz észrevétlenül. Az Afnan Tasneem CPO a luxus és az exkluzivitás megtestesítője, és ötletes illatkompozíciója megörvendezteti még a legigényesebbeket is.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Pézsma, Vaníliás, Édes
Out of stock
9 450 Ft

Afnan Tasneem CPO 20ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum leírása

Az Afnan Tasneem CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátumunkkal egy kellemes színvilágú parfüm dobozt foghatunk a kezünkben, ami még nem igazán emeli meg az adrenalin szintünket, mert sok ilyet lehet látni Dubai Parfümjeink között. Azonban a celofán leszakítása után a bontás izgatottsága beteljesül. Megérinthetjük az 1001 éjszaka parfüm olaj szelencéjét! Kis üveg méretéhez képest a szelence súlya igencsak tekintélyes. Fém keretben, tetszetős virágos színvilágú csodálatos kővel kirakott parfüm kupak, már külalakjával és tapintásával is elkápráztat! És ez még csak mind a külsőség, az illat csak most érkezik. Lecsavarva a kupakot a parfümös szelencéről az elegáns üvegpálca segítségével juthatunk hozzá a különleges illat esszenciához. A Szultánok és Sejkek palotájában a háremhölgyek öltözőiben érezhetjük magunkat. Női csevegések, egyik mutatja a másiknak az ő kedvenc parfümjét. Megszólalnak a dobok és elkezdődik a tánc.

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfüm olajat ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex, amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

Afnan Tasneem CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum összetétele:

Az Afnan Tasneem CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum illatunkat az üveg pálcával vigyük fel a pulzus pontokra, csuklók belseje, fülek mögötti területek. Hagyjunk időt olajunk kibontakozásának a bőrünkön! Fej illatában Női parfüm olajunkban azonnal a finom édes és a virágos kertek lágy illatjegyeivel indítják el az illat kompozíciót. A női parfüm közepében aromás kavalkád bolondítja meg a szív illatunkat és édesíti meg az olvadt borostyánkő ragacsossága. A leszáradás után az alap illatban az állatias pézsma jelenik meg a krémes, édes vaníliával. Ebből az illat háromszögből kialakult egy igazi arab parfüm, ami a Hölgyeknek különleges megjelenést biztosít.


Az Afnan Tasneem CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum illatunkat viseljük büszkén, mert egy különleges láthatatlan ruhát viselünk általa. Eleganciát kölcsönöz, és édes virágos jegyeivel, valamint vaníliás finomságával elképesztő hatást gyakorolhatsz környezetedre.

Afnan Tasneem illat jellemzői:

Fej illat: Édes, Virágos jegyek

Szív illat: Aromás, Borostyán

Alap illat: Pézsma, Vanília

Az illat fajtája:  Pézsma, Vaníliás, Édes

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
20ml
English Description
Afnan Tasneem CPO 20ml Oriental Perfume Oil Concentrate for Women
Article No.
6290171010104
Additional products
Similar products