The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Afnan Mukhalat EdP 100ml Unisex Parfüm
Afnan Mukhalat EdP 100ml Unisex Parfüm
11 800 Ft

Afnan Mukhalat EdP 100ml Unisex Parfüm

Ha egyesül a parfümmesterek tudása, az elsődleges összetevők és egy csepp luxus, akkor megszületik az Afnan Mukhalat EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm. Selymes összetétele felébreszti érzékiséged már a felvitelekor, és mámorító illata egész nap terjengeni fog a bőrödről.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Fás, Fűszeres, Orientális
In stock :  2 db
11 800 Ft

Afnan Mukhalat EdP 100ml Unisex Parfüm leírása

Fedezd fel az illatot, melyet nem lehet beskatulyázni és ugyanakkor egekbe emeli érzéki kisugárzásod! Az Afnan Mukhalat egy valódi illat, mely lehetővé teszi különlegességed megnyilvánulását.

 

Afnan Abraaj illat jellemzői:

 

Az illat fajtája: Fás, Fűszeres, Orientális

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Mukhalat EdP 100ml Oriental Unisex Perfume
Article No.
6290171000235
Similar products