Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 2ml Női Parfümolaj Koncentrátum Fiola

Bait Al Bakhoor Parfüm fiolák vagy Bait Al Bakhoor Parfüm Minták azoknak készült, akik szeretnének megismerkedni ezekkel a különleges parfüm illatokkal. Kedvező áron vásárolhattok ezekből az egzotikus, orientális illatokból saját részre vagy akár ajándékba is. A Parfüm fiolák könnyedén elférnek akár a zsebedben, vagy táskádban is, így nem okoz problémát amennyiben szeretnéd magaddal vinni bárhova.

 

Az Afnan Dubai parfümgyár különlegessége a Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 2ml Oriental Női Parfümolaj Koncentrátum Fiola. Az új függőség, amelyről nem fogsz tudni leszokni, az a Bait Al Bakhoor Tohfa. Amint először beleszagolsz, azonnal elvarázsol és a napok múlásával egyre jobban meggyőz, hogy nagyon is helye van a toalettasztalodon.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Gyümölcsös, Pézsma
Nincs raktáron
Kiszerelés
1 450 Ft

Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 2ml Női Parfümolaj Koncentrátum Fiola leírása

Bait Al Bakhoor Parfüm fiolák vagy Bait Al Bakhoor Parfüm Minták azoknak készült, akik szeretnének megismerkedni ezekkel a különleges parfüm illatokkal. Kedvező áron vásárolhattok ezekből az egzotikus, orientális illatokból saját részre vagy akár ajándékba is. A Parfüm fiolák könnyedén elférnek akár a zsebedben, vagy táskádban is, így nem okoz problémát amennyiben szeretnéd magaddal vinni bárhova.

 

Amikor kibontod a dobozából a Bait Al Bakhoor Tohfa arab parfümöt azonnal felcsillan a szemed a szelence láttán. Az arany és rubint színű fém tartó és parfümös üveg egy kellemes vizuális élményt nyújt. Ez a keleti parfümtartó képzeletünk elé varázsolja a Pasák, Sejkek palotáiban a Hárem Hölgyek hálószobáiban rejlő parfümös sarkokat. Lenge ruháikban egymás mellett tolongva illatozzák a legújabb parfümjeiket. Az üvegpálcikával felvitt női orientális illata a pulzális pontokra, csuklóink belseje, fülünk mögötti területeken külön életet kezd élni a leszáradás után. Arab parfüm olaj, amiben a gazdagságot üvegbe rejtették ebben a női parfümben.

 

Bait Al Bakhoor Tohfa Illatjegyei:

 

A bőrre felvitt Bait Al Bakhoor Tohfa-t hagyjuk életre kelni. Semmiképpen se dörzsöljük össze a csuklónkra tett illatot! Ezzel a mozdulattal összetörjük a parfümolaj molekulákat. 

 

Bár a gyári leírás unisex illatot említ ennek a parfümnek én mégis az európai ízlésvilághoz igazítva Női parfüm olajnak ajánlom. Az igényes kupakkal és üvegpálcikával felvitt olajunk Fej illatában citrusos, gyümölcsös jegyek kerítik hatalmába orrunk minden szegletét. A mandarin édes citrusossága és a gurulós zamatos málna cseppjei keverednek a friss ribizli eszenciájával. Ritka, hogy ilyen gazdag összetevőkkel készítenek parfüm olajat de a Bait Al Bakhoor Tohfa meglepi az illat viselőjét. A Dubai női parfümünk közepében érkeznek a nagyágyúk! A friss keserű narancs próbálja tovább vinni parfüm olajunk citrusos vonalát, de a harsány terveit az egyiptomi rózsa édes cseppjei a karamell cukros harmóniájával taszítja az édes jegyek felé. A küzdelemben az alapjegy dönti el a harcot. Tolakodó pacsuli virágos tónusai csavarodnak a vanília édes illatába, amit a pézsma állatias, orientális parfümmé varázsol.

 

Fej illat: Mandarin, Málna, Ribizli

Szív illat: Keserű Narancs, Egyiptomi Rózsa, Karamell

Alap illat: Pacsuli, Vanília, Pézsma

Az illat fajtája:  Gyümölcsös, Pézsmás

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Adatok
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
2ml
English Description
Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 2ml Oriental Női Perfumeolaj Koncentrátum Vial
Cikkszám
6290171060147_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek