Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Női Parfümolaj Koncentrátum

Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Női Parfümolaj Koncentrátum
Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Női Parfümolaj Koncentrátum

A CPO Parfüm Olaj Koncentrátum egy izgalmas eszencia azoknak, aki szeretik az egzotikus különlegességeket. A Bait Al Bakhoor Parfüm Olaj Koncentrátuma ezek közül is kimagasló minőségben készülnek. Örömmel mutatjuk be Nektek ezeket a különleges Parfüm termékeket.

 

Az Afnan Dubai parfümgyár különlegessége a Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Oriental Női Parfümolaj Koncentrátum. Az új függőség, amelyről nem fogsz tudni leszokni, az a Bait Al Bakhoor Tohfa. Amint először beleszagolsz, azonnal elvarázsol és a napok múlásával egyre jobban meggyőz, hogy nagyon is helye van a toalettasztalodon. 

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Gyümölcsös, Pézsma
Nincs raktáron
Kiszerelés
9 450 Ft

Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Női Parfümolaj Koncentrátum leírása

A CPO Parfüm Olaj Koncentrátum egy izgalmas eszencia azoknak, aki szeretik az egzotikus különlegességeket. A Bait Al Bakhoor Parfüm Olaj Koncentrátuma ezek közül is kimagasló minőségben készülnek. Örömmel mutatjuk be Nektek ezeket a különleges Parfüm termékeket.

Amikor kibontod a dobozából a Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Oriental Női Parfümolaj Koncentrátum arab parfümöt azonnal felcsillan a szemed a szelence láttán. Az arany és rubint színű fém tartó és parfümös üveg egy kellemes vizuális élményt nyújt. Ez a keleti parfümtartó képzeletünk elé varázsolja a Pasák, Sejkek palotáiban a Hárem Hölgyek hálószobáiban rejlő parfümös sarkokat. Lenge ruháikban egymás mellett tolongva illatozzák a legújabb parfümjeiket. Az üvegpálcikával felvitt női orientális illata a pulzális pontokra, csuklóink belseje, fülünk mögötti területeken külön életet kezd élni a leszáradás után. Arab parfüm olaj, amiben a gazdagságot üvegbe rejtették ebben a női parfümben.

Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Oriental Női Parfümolaj Koncentrátum Illatjegyei:

 

A bőrre felvitt Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Oriental Női Parfümolaj Koncentrátumot hagyjuk életre kelni. Semmiképpen se dörzsöljük össze a csuklónkra tett illatot! Ezzel a mozdulattal összetörjük a parfümolaj molekulákat. 

Bár a gyári leírás unisex illatot említ ennek a parfümnek én mégis az európai ízlésvilághoz igazítva Női parfüm olajnak ajánlom. Az igényes kupakkal és üvegpálcikával felvitt olajunk Fej illatában citrusos, gyümölcsös jegyek kerítik hatalmába orrunk minden szegletét. A mandarin édes citrusossága és a gurulós zamatos málna cseppjei keverednek a friss ribizli eszenciájával. Ritka, hogy ilyen gazdag összetevőkkel készítenek parfüm olajat de a Bait Al Bakhoor Tohfa meglepi az illat viselőjét. A Dubai női parfümünk közepében érkeznek a nagyágyúk! A friss keserű narancs próbálja tovább vinni parfüm olajunk citrusos vonalát, de a harsány terveit az egyiptomi rózsa édes cseppjei a karamell cukros harmóniájával taszítja az édes jegyek felé. A küzdelemben az alapjegy dönti el a harcot. Tolakodó pacsuli virágos tónusai csavarodnak a vanília édes illatába, amit a pézsma állatias, orientális parfümmé varázsol.

 

Fej illat: Mandarin, Málna, Ribizli

Szív illat: Keserű Narancs, Egyiptomi Rózsa, Karamell

Alap illat: Pacsuli, Vanília, Pézsma

Az illat fajtája:  Gyümölcsös, Pézsmás

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Adatok
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
20ml
English Description
Bait Al Bakhoor Tohfa CPO 20ml Oriental Női Perfumeolaj Koncentrátum
Cikkszám
6290171060147
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek