Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Oriental Rue Broca Penthouse Windsor EdP 80ml Férfi Parfüm
Oriental Rue Broca Penthouse Windsor EdP 80ml Férfi Parfüm
12 900 Ft

Oriental Rue Broca Penthouse Windsor EdP 80ml Férfi Parfüm

A Rue Broca Dubai parfümgyár férfiaknak megálmodott illat különlegessége a Rue Broca Penthouse Windsor EdP 80ml Oriental Férfi Parfüm. A Rue Broca Penthouse Windsor új függőséget visz az életedbe, amelytől soha nem akarsz majd megszabadulni. Már az első illatolás során meggyőz arról, hogy mindennapjaidnak elválaszthatatlan része legyen.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fás, Bőrös, Gyümölcsös
Raktáron :  1 db
Kiszerelés
12 900 Ft

Oriental Rue Broca Penthouse Windsor EdP 80ml Férfi Parfüm leírása

A modern Dubai-t tükrözi már a csomagolás is. Fényes és logóval megnyomott aranybarna doboza a fás és bőrös jegyek akkordjaira készíti fel érzékszerveinket. Kibontva egy különleges kidolgozású férfi parfümös üveget találunk aminek színvilága egységesíti az érzelmeket és az erotikát. Izgalmas az első találkozás és az illathoz vezető út az üveget beborító arany fémkeret és a bársonyos textúrájú borítással. A Rue Broca gyár parfümőre nem fukarkodott az összetevőkkel! A fás és bőrös jegyek harmóniába lépnek a Rue Broca Penthouse Windsor illatával, ezzel a láthatatlan ruhával. A szó jelentése –LUXUS ÉLET és az ennek megfelelő nagy teraszos lakás az épület legtetején. Tehát fent a csúcson.

 

Rue Broca Penthouse Windsor EdP 80ml Oriental Férfi Parfüm Illat Jellege:

 

A Rue Broca Penthouse Windsor dubai illatunk már a vizualitással felkorbácsolta érdeklődésünket az illat iránt. Nagy vágyakozással felfújt arab parfümünk a pulzus pontokon, csuklónk belső részén, füleink mögötti területeken hozzá simul a bőrünkhöz és éledezni kezd. Semmiképpen se dörzsöljük össze csuklónkat mert az illat molekulákat összetörjük és parfümünk jellege megváltozhat. Legyünk türelemmel amíg az alkohol elillan a bőrünkről és a fejillat elkezdi a kibontakozási fázisát. Ebben a jegyben az agárfa és a benzoin egy kellemesen átforrósodott fenyőerdő alkonyati hangulatát idézi. A rózsa szirmok parfüm esszenciái ölelkeznek a fás jegyekkel. A Rue Broca Penthouse Windsor luxus érzése a szív jegyben kezd nyilvánvalóvá válni. A borostyán olvadt, meleg és ragacsos édes összetevője teszi fülledté a parfüm közepét majd a sáfrány földes, keserédes illata tolakodik a bőr cipészműhelyben a pasztákkal teli jegyekkel keveredve. A leszáradás után érkezik a túl érett málna gyümölcsössége és a zöld, fás jegyeivel megjelenik a nyír. Tömjén árasztja el az alap illatot és ezzel lezáródik a dubai férfi parfüm illat háromszöge. Egy igazi mély,telt és tekintélyt parancsoló keleti parfüm született ami megváltoztatja a megjelenésed és emeli az ázsiódat. Azok az Urak akik magukra öltik ezt a láthatatlan ruhát és viselni is tudják elképesztő módon befolyásolhatják környezetüket. Az illat aurájukba érve az emberek becsukják szemeiket és megállnak egy pillanatra. Állítsd meg az időt a Rue Broca Penthouse Windsor orientális Dubai arab illatával.

 

Fej illat: Agárfa, Benzoin, Rózsa

Szív illat: Borostyán, Sáfrány, Bőr

Alap illat: Tömjén, Nyír, Málna

Az illat fajtája: Fás, Bőrös, Gyümölcsös

 

Rue Broca Parfüm Márka:

 

A Rue Broca Parfümökben a legkiválóbb és lekülönlegesebb összetevőket találhatjuk meg. Agárfa, Rózsa, Borostyán, Tömjén és még sorolhatnánk az egzotikus parfümök csodás összetevőit. Az Arab Parfümök között is kiemelkedően kedvelt Férfi kollekciót szívből ajánljuk mindenkinek, minden alkalomra. Természetesen a Rue Broca Parfümök között is találhatsz Parfüm Fiolákat, melyek kiváló lehetőséget nyújtanak számodra, hogy kedvezőbb áron, kockázat nélkül próbáld ki ezeket a csodás parfümöket. Az Oriental Perfume Shop a Rue Broca Parfümök mellett több különleges Arab Parfümöt kínál a Női Parfüm, Férfi Parfüm és természetesen az Unisex Parfüm kategóriában is. Az exkluzív minőségű Eau de Perfume termékek mellett fantasztikus Parfüm Olaj Koncentrátumokat is találhattok Arab Parfüm Áruházunkban.

 

Tudj meg többet a Rue Broca Parfümökről: Rue Broca Parfüm

Adatok
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
80ml
English Description
Rue Broca Penthouse Windsor EdP 80ml Oriental Perfume for Men
Cikkszám
6290171010456
Hasonló termékek