Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Dubai Oriental Sultan Al Lail Eau de Perfume 100ml Női Parfüm

Használd bárhol és bármikor! A Dubai Oriental Sultan Al Lail Eau de Perfume 100ml Női Parfüm illatot nem kell különleges alkalmakra tartogatnod, pont ellenkezőleg, azért készült, hogy hű mindennapi társad legyen. Frissítő gyümölcsös illata kiegészíti bármilyen outfited és elvarázsolja a környezeted!

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Gyümölcsös
Nincs raktáron
Kiszerelés
9 890 Ft

Dubai Oriental Sultan Al Lail Eau de Perfume 100ml Női Parfüm leírása

A Dubai Oriental Sultan Al Lail Eau de Perfume 100ml Női Parfüm egy eljövendő gyümölcsöket sejtető magával ragadó különleges illat. Engedd magadon kibontakozni a gyümölcsök, a frissesség és energia illatát!

 

Dubai Oriental Sultan Al Lail Eau de Perfume 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Parfüm Sultan Al Lail 100 ml Női Parfüm egy hívogató női illat, amely friss, modern jegyeket tartalmaz. Érett és dinamikus nők számára keverve, akik divatosak, de mégis szívükben őrzik a hagyományokat. A Fresh Floral jegyek keveréke fuzionál a Spicy Floral heart és a Floral Musky alapjegyekkel. Rose és Musk ötvöződik, megnyugtatja a pszichét, tükrözve viselője önbizalmát.

  

Az illat fajtája: Gyümölcsös

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Sultan Al Lail Eau de Perfume 100ml Perfume for Women
Cikkszám
3298871085562
Hasonló termékek