Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Dubai Oriental Amwaj EdP 80ml Férfi Parfüm

A Dubai Oriental Amwaj EdP 80ml Férfi Parfüm új függőséget visz az életedbe, amelytől soha nem akarsz majd megszabadulni. Már az első illatolás során meggyőz arról, hogy mindennapjaid elválaszthatatlan része legyen.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Citrusos, Kesernyés
Nincs raktáron
Kiszerelés
10 880 Ft

Dubai Oriental Amwaj EdP 80ml Férfi Parfüm leírása

Hagyd, hogy a férfi Dubai Oriental Amwaj EdP 80ml Férfi Parfüm helyetted is elárulja, hogy olyan férfi jelent meg a színen, aki mindent megkap, amire csak vágyik. A férfias érzékiséggel, vonzerővel és szenvedéllyel teli illat senkit sem hagyhat hidegen a környezetedben.

Dubai Oriental Sultan Al Khaleej Eau de Perfume Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Amwaj EdP 80ml Férfi Parfüm egy olyan férfi illat, amelynél a siker garantált. Az alap a levendulával édesített kínai narancs és citrom aromás jegyeivel kezdődik. A szívben a fahéj, kardamom és tengeri jegyek ötvöződnek. A praliné és a fekete borostyán megbolondítja a fej illatot és mélységet hoz a parfümbe. Ez a férfi illat erőteljes és kihívó miközben megnyitja a lelket. A kesernyés és a citrusos illatok harmóniája és egymás küzdelme hoz egy olyan férfi illat különlegességet a parfümbe, amitől igazán egyedivé válik viselőjének aurája. Dubai Parfüm Férfi illat választékunk egyik legkedveltebb friss, tenger hatású de mégis elegáns parfümje. Amit az arab parfümökről tudni kell az az illatok egyedisége és különlegessége amivel joggal kelti fel környezete figyelmét, aki ezek mellet az illatok mellet dönt és használja.

 

A Dubai férfi parfümökre a telt, édes, fás, földes illat hatás a jellemző. Ez a férfi illat különlegesség citrusosságával tud hozni egy kis nyarat az őszi, téli időjárásban is használójának. Az illatban az ellentétek vonzása az ami mondhatni megbolondítja az Eau de Parfümöt. Levendula a naranccsal és a citrommal játszanak az érzékeinkkel. Az édes jegyek a fahéj és a praliné lágyságával küzd meg a kardamom és fekete borostyán keserűségével.

 

Fej illat: Levendula, Kínai Narancs, Citrom

Szív illat: Fahéj, Kardamom

Alap illat: Praliné, Fekete Borostyán

Az illat fajtája: Kesernyés, Citrusos

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
80ml
English Description
Dubai Oriental Amwaj EdP 80ml Perfume for Men
Cikkszám
3289575485758
Hasonló termékek