The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Night Oud EdP 80ml Női Parfüm

Keleti illat, provokatív illatkompozícióval. Ez a Dubai Oriental Night Oud EdP 80ml Női Parfüm, mintha kifejezetten az ördögi testbe bújt, angyalarcú nők számára teremtetett volna. A különleges üveg egyedi illatot rejt, amit egyszerűen imádni fogsz Te is, más nem is lehetséges.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Vaníliás
Out of stock
Kiszerelés
8 890 Ft

Dubai Oriental Night Oud EdP 80ml Női Parfüm leírása

Hagyd magad elbűvölni a keleti Dubai Oriental Night Oud EdP 80ml Női Parfüm illatával, mely tele van érzékiséggel és eredeti könnyedséggel, valamint tökéletesen kiemeli nőiességedet is!

 

Dubai Oriental Night Oud EdP 80ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

Az illat fajtája: Vaníliás

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
80ml
English Description
Dubai Oriental Night Oud EdP 80ml Perfume for Women
Article No.
6556763588469
Similar products