The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Zoya Collection Vetiver & Leather EdP 100ml Férfi Parfüm

A Zoya Collection egyik férfi siker illata a Zoya Collection Vetiver & Leather EdP 100ml Férfi Parfüm. Egy olyan férfi parfümöt ismerhetsz meg ebben a Dubai arab illatban, aminek már a nevében is ott rejtőznek a férfias jegyek ígéretei. A parfüm végig a zöld tónusokban lebeg. A Vetiver mélységet ad míg a Bőr a cipészműhelyek jellegzetes hangulatába viszi el férfi illatunk világát. A Zoya Collection Vetiver & Leather segít kibontakoztatni a Benned rejtőző férfias erőt és merészséget. Az illat túláradóan férfias jegyei minden pillanatban tökéletesen kiemelik a személyiségedet.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Bőrös, Borostyán, Vetiver, Jázmin, Pacsuli
Out of stock
Kiszerelés
11 900 Ft

Zoya Collection Vetiver & Leather EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

Ez az arab parfüm már a dobozával és csodálatos kézbe illő üvegével, zöld színével utal illatunk hangulatára. Az arany és a zöld színek eleganciát és férfiasságot sejtetnek amit a felfújás után végig birtokolhatunk magunkon. Zoya parfümünk Vetiver & Leather illata egy olyan láthatatlan ruhába öltöztet amivel elkápráztathatod környezeted és olyan sikereket arathatsz le amik eddig elkerültek. A Zoya Collection Vetiver & Leather EdP 100ml Férfi Parfüm az erő, a bátorság és a zabolátlan energia tiszta koncentrációja, amely Téged is elkísér a siker útján. A Zoya Férfi parfüm lehengerlő illat kompozíciójával a Vetiver & Leather –rel mindezt átélheted Te is!

 

Zoya Collection Vetiver & Leather EdP 100ml Férfi Parfüm Illat leírása:

 

Amikor magunkhoz térünk a materialista valóságból és rájövünk, hogy mégis csak egy Férfi parfüm van a kezünkben a kíváncsiság  magával ragad és a kupak levétele után ami a tenyerünkbe simul a pulzális pontjainkra permetezzük ezt a bőrös, zöld tónusokkal teli, dubai férfi parfüm különlegességet. És elkezdődik a műsor amit becsukott szemmel élvezhetsz végig. Fej illatában zöld jegyekkel indít férfi parfümünk a vetiver és a kardamom táncával. A leszáradás után szív jegyében az illat közepe a bőr lágyságával és a jázmin frissességével szinte berobban az orrunkba. De ez a háborús hangulat nem tart örökké mert az alap jegyek a csatateret hullámzó, zöld rétté varázsolják. Az illat lecsengése az alapban az olvasztott, ragacsos borostyán gyanta szépségével és lágyságával telik meg. Ebbe a nyugalomba lépnek be a tölgymoha és a pacsuli, felborítva a melankóliát. A tölgymoha némi földességével míg a pacsuli a frissességével alakítja egy kimondottan bőrös – zöldes de mégis harsány illattá dubai férfi parfümünket.

 

Egy ritka parfüm használati módra szeretném felhívni a figyelmed. A fürdés után a már megszokott pontokon kívül a mellkasunkra pumpált 3 – 4 fújással majd a felső ruházatunk felvétele után rabul ejthetjük Zoya Vetiver & Leather parfümünket. ha még egy extravagáns sálat is kötünk, akkor az illatunkat egyszerűen bezártuk a bőrünk és a ruházatunk közé ahol kitombolhatja magát egész napon át.

 

Zoya Collection Vetiver & Leather EdP 100ml Férfi Parfüm illatjegyei:

 

Fej illat:  Kardamom, Vetiver

Szív illat: Bőr, Jázmin

Alap illat: Borostyán gyanta, Tölgymoha, Pacsuli

Az illat fajtája: Bőrös

 

Zoya Collection az Oreintal Parfüm áruház talán legkedveltebb Orientális, Arab Parfüm kollekciója. A Zoya Perfum Collection teljesen egyedi illatokat tartalmaz melyek méltán veszik fel a versenyt a legkiválóbb és legnagyobb parfüm márkákkal. A Zoya Parfümök minden összetevője a világ több helyéről kerül összeválogatásra és hosszas vizsgálat után kerül a parfümkészítők asztalára. Nem kérdés, hogy a Zoya Parfümök minden tagja, akár a Zoya Női Parfümök, Zoya Férfi Parfümök, valamint a Zoya Unisex Parfümök mindenki számára szuper választást kínálnak.

 

Az újonnan megjelent Zoya Parfüm Díszdobozok egy-egy különleges alkalomra kiváló ajándékozási lehetőséget kínálnak mindenki számára. Az Orental Perfume Áruház Arab Parfüm Shopjában több márkát is megtalálhattok. Így számos megoldást kínálunk Nektek, amennyiben különleges Arab Parfümöket, Parfüm olajokat kerestek. Ha szeretnétek kipróbálni egy vagy több Orientális Parfümöt kisebb Parfüm Fiolákat ajánlunk számotokra. Így kisebb kiszerelésben is megismerkedhettek ezekkel a különleges parfümökkel.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Zoya Collection Vetiver & Leather EdP 100ml Perfume for Men
Article No.
6423080609064
Similar products