The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Oud Lail Malaki EdP 100ml Unisex Parfüm

Ezen illat csodája abban rejlik, hogy egyaránt tökéletesen megfelelő nők és férfiak számára. Mindenki megtalálja benne a magáét, mindenkin más illatot hagy. A Dubai Oriental Oud Lail Malaki EdP 100ml Unisex Parfüm biztosan nem vész el a toalettasztalon, és még a kedveseddel is megoszthatod.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Fűszeres
Out of stock
Kiszerelés
11 490 Ft

Dubai Oriental Oud Lail Malaki EdP 100ml Unisex Parfüm leírása

Változtasd az egyszerű hétköznapot különleges élménnyé! A Dubai Oriental Oud Lail Malaki EdP 100ml Unisex Parfüm megsimogatja érzékeidet és magabiztosságot kölcsönöz számodra. Bármi vár is várjon rád, ezzel az egyedi illattal mindig magabiztosnak érezheted majd magad.

 

Dubai Oriental Oud Lail Malaki EdP 100ml Unisex Parfüm Illatjegyei:

 

Ezt a különleges Parfümöt férfiak és nők egyaránt viselhetik és élvezhetik buja illatát. Kezdetben keleti virág és fás jegyek fúziója dominál. Az ylang-ylang, muskátli és cisztusz felső hangjai azt jelzik, hogy az illat virágként tör elő. A rózsa, a cédrus és a pacsuli középső akkordjai édesen fásak. Az alaphoz a mámorító agarfa a borostyán a benzoin és a labdanum együtt bontakoznak. A fás és fűszeres illatok, különösen a leszáradás után dominálnak.

 

Az illat fajtája: Fűszeres

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Oud Lail Malaki EdP 100ml Unisex Perfume
Article No.
6325896541241
Similar products