The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Ramz Al Khaleej EdP 100ml Férfi Parfüm

A Dubai Oriental Ramz Al Khaleej EdP 100ml Férfi Parfüm segít kibontakoztatni a Benned rejtőző férfias erőt és merészséget. Az illat túláradóan férfias jegyei minden pillanatban tökéletesen kiemelik a személyiséged.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fás, Fűszeres
Out of stock
Kiszerelés
11 890 Ft

Dubai Oriental Ramz Al Khaleej EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

A Dubai Oriental Ramz Al Khaleej EdP 100ml Férfi Parfüm fás, fűszeres illata minden mással összetéveszthetetlen. Azonnal rabul ejt kifinomult illatkompozíciójával.

 

Dubai Oriental Ramz Al Khaleej EdP 100ml Férfi Parfüm Illatjegyei:

  

Az illat fajtája: Fás, Fűszeres

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Ramz Al Khaleej EdP 100ml Perfume for Men
Article No.
6325896541203
Similar products