The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Dubai Oriental Oud Al Arab EdP 100ml Női Parfüm
Dubai Oriental Oud Al Arab EdP 100ml Női Parfüm
11 390 Ft

Dubai Oriental Oud Al Arab EdP 100ml Női Parfüm

A Dubai Oriental Oud Al Arab EdP 100ml Női Parfüm illata az optimizmus és a tökéletes boldogság érzésének kifejeződése. Igazán érzéki, nőies tónusokat tartalmaz, amelyek minden nőnek jól állnak.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Orientális, Virágos
In stock :  4 db
11 390 Ft

Dubai Oriental Oud Al Arab EdP 100ml Női Parfüm leírása

Tökéletesség? Talán még soha nem voltál ennyire közel. A Dubai Oriental Oud Al Arab EdP 100ml Női Parfüm egy örömmel, gyöngédséggel és csillogással teli illat. Az a nő, aki ezt viseli, merész, képes azonnal magára vonni a figyelmet és egyetlen alkalmat sem mulaszt el, hogy tudassa, ki is ő valójában.

 

Dubai Oriental Oud Al Arab EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

A Dubai Parfüm Oud Al Arab 100ml Női Parfüm egy mély, addiktív női parfüm a fűszeres jegyek egyedülálló keverékével. Kezdetben elkápráztat az Agarwood illatolaj mély, balzsamos illatával. Az idő múlásával az Amber kifejezetten édes, erőteljes illata dominál mintha apró tündérkék kelnének életre. Egyensúlyba hozza a testet és a lelket. Üvege szinte belesimul a tenyeredbe.

 

Az illat fajtája: Orientális, Virágos

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Oud Al Arab EdP 100ml Perfume for Women
Article No.
6298064221804
Similar products