The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Asrar Al Hub EdP 100ml Női Parfüm

Ne takargasd a szenvedélyességed! A Dubai Oriental Asrar Al Hub EdP 100ml Női Parfüm izgalommal, vágyakozással és kihívással van teli, érzékiségre hangol Téged és a környezeted is.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Édes, Fűszeres, Orientális
Out of stock
Kiszerelés
9 690 Ft

Dubai Oriental Asrar Al Hub EdP 100ml Női Parfüm leírása

Akár egy selymes kasmír pulóver, úgy simogatja és melengeti érzékeidet a Dubai Oriental Asrar Al Hub EdP 100ml Női Parfüm. Burkold magad mámorító illatába bármikor, amikor kényeztetésre vágysz!

 

Dubai Oriental Asrar Al Hub EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

Az Dubai Oriental Asrar Al Hub EdP 100ml Női Parfüm egy merész és orientális illat, amely kiemeli az egyéniséget és az érzékiséget. Ez a parfüm a bergamott, a grapefruit és a citrom élénk fej jegyével nyílik meg, mielőtt beleolvadna a bors és a borostyán az illat szívébe. A rózsafa és a cédrusfa erős, fás alapjegyei merész és tartós befejezést kölcsönöznek ennek az illatnak. Az így kapott érzés robusztus és parancsoló, miközben kifejezetten nőies marad, így tökéletes nappali vagy esti viselethez. 

 

Az illat fajtája: Édes, Fűszeres

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Asrar Al Hub EdP 100ml Perfume for Women
Article No.
6297000742984
Similar products