The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Legend Noir EdP 100ml Férfi Parfüm

Az izgalmas Dubai Oriental Legend Noir EdP 100ml Férfi Parfüm azok számára készült, akik szeretik felfedezni az új lehetőségeket, és izgalommal teli soha vissza nem térő pillanatok átélésére vágynak!

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Érzéki, Sportos
Out of stock
Kiszerelés
11 890 Ft

Dubai Oriental Legend Noir EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

A férfi Dubai Oriental Legend Noir EdP 100ml Férfi Parfüm sportos és érzéki illata minden mással összetéveszthetetlen. Rabul ejt kifinomult illatkompozíciójával, amely tökéletes viseletet biztosít számodra bármikor.

 

Dubai Oriental Legend Noir EdP 100ml Férfi Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Parfüm Legend Noir fej jegyében édes barack, fűszeres fekete bors, érzéki osmanthus és keserédes sáfrány bolondítja meg érzékszerveinket. Szívjegyei: buja szilva, romantikus rózsa, bőrszerű velúr, diós agarfa (oud) és olibanum (tömjén). Ezek a különleges összetevők teszik luxus illattá ezt a férfi parfümöt. Alapja dohány, sötét ébenfa, érzéki pézsma, lágy vanília és borostyán. Egy izgalmas láthatatlan ruhával veszi körbe viselőjét aki sikereket arat ezzel az illattal.

 

Az illat fajtája: Sportos, Érzéki

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Legend Noir EdP 100ml Perfume for Men
Article No.
6297000324135
Similar products