The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Oud Al Habib EdP 100ml Női Parfüm 100ml

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. A Dubai Oriental Oud Al Habib EdP 100ml Női Parfüm megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon a személyiséged és tökéletesen kiegészíti egyedülálló kisugárzásodat.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Orientális, Virágos
Out of stock
Kiszerelés
11 490 Ft

Dubai Oriental Oud Al Habib EdP 100ml Női Parfüm 100ml leírása

Viseld magadon a magabiztos női érzékiség esszenciáját, amely a Dubai Oriental Oud Al Habib EdP 100ml Női Parfümben rejtőzik! Csábító illatával mindenkit megbabonázol a környezetedben!

 

Dubai Oriental Oud Al Habib EdP 100ml Női Parfümben Illatjegyei:

 

A Dubai Parfüm Oud Al Habib virágos, fűszeres fej jegyeiben édes illatú völgyi liliom, örök rózsa, egzotikus sáfrány és szerecsendió összetevői találhatóak. Ennek a luxus illatnak a szív illatát a Woody Ambery, illatos Ciprusból, Patchouliból és Musky Ambery-ből készítették, míg az alapjegye a szantálfa, a Guaiac Wood, a Cedarwood és a Musk Woody Musky kombinációja. A Parfüm viselője biztos lehet az elismerésben. Nem marad észrevétlen ezzel a csodálatos orientális illattal.

 

Az illat fajtája: Orientális, Virágos

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Oud Al Habib EdP 100ml Perfume for Women 100ml
Article No.
6295845784589
Similar products