The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Adyan Prestige Ser Al Qamar EdP 100ml Férfi Parfüm
Adyan Prestige Ser Al Qamar EdP 100ml Férfi Parfüm
13 890 Ft

Adyan Prestige Ser Al Qamar EdP 100ml Férfi Parfüm

Ez az Adyan Prestige Ser Al Qamar EdP 100ml Férfi Parfüm illata, ha megérinti érzékszerveidet, akkor a pazar textúrák részecskéi a bőrrel fuzionálva úgy viselkednek, mint az apró hamu szemcsék. Különleges utazásra hív a fűszeres illat jegyekkel, amik azonnal rabul ejtik a környezeted.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fűszeres, Orientális
In stock :  4 db
Kiszerelés
13 890 Ft

Adyan Prestige Ser Al Qamar EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

Az Adyan Prestige Ser Al Qamar EdP 100ml Férfi Parfüm segít kibontakoztatni a Benned rejtőző férfias erőt és merészséget. Az illat túláradóan férfias jegyei minden pillanatban tökéletesen kiemelik a személyiségedet.

 

A megszokott helyeken kívül a hűvösebb hónapokban a mellkasra pumpálva ebből a parfümből különleges hatást érhetünk el. A ruha rétegei alatt és akár egy sál viselésével feldobva az öltözetünket a bezárt illat együtt fog élni velünk. Sokan hiányolják, hogy nem érzik magukon a saját parfümjük illatát. Ezzel a parfüm használati móddal például egy sál rabul ejtheti magát az illatot, így hosszan érezhetővé tarthatjuk egész nap a parfümünket. Ilyen és ehhez hasonló apró trükkökkel tudjuk finomítani illataink tartósságát, megőrzését.

 

Adyan Prestige Ser Al Qamar EdP 100ml Férfi Parfüm illat összetétele:

Adyan Prestige Ser Al Qamar Parfüm fej jegye a borostyán bársonyos édes, gyantás meleg és könnyed illatával kényeztet. Ezt a lágyságot némi citrusosság ébreszti fel az álom hatásból. A Hold titka nevű luxus parfüm szív illatában megjelennek a fűszeres harmóniák a cypriol és rozmaring zöld jegyeivel. Leszáradás után ez a fűszerezettség úgy száll alá akár a csillagpor. A parfüm alapjában az oud bársonyos, keleties melegséget hozza el viselője számára. A patchuli finoman tekeredik az oud köré, és így egy izgalmas orientális luxust kölcsönöz ennek a különleges férfi parfümnek.

Adyan Prestige Ser Al Qamar EdP 100ml Férfi Parfüm illat jellemzői:

Fej illat: Borostyán, Citrom

Szív illat: Cypriol, Rozmaring

Alap illat: Oud, Patchouli

Az illat fajtája:  Fűszeres, Orientális

Adyan Prestige Parfüm bemutatása:

Adyan Prestige Parfüm kollekció az Oriental Perfume áruház egyik kifejezetten kedvelt parfümjei. Köszönhető ez annak is többek között, hogy kedvező áron vásárolhatjuk meg ezeket a különleges orientális parfümöket. Az Adyan parfümök készítésekor több éves tapasztalatokat ötvöznek a kiváló parfüm alapanyagokkal. Az Arab kultúrában, ahonnan az Adyan Oriental Parfümök érkeztek több száz, de talán ezeréves hagyománya van az egyedi és különleges parfümök készítésének.

Nem kérdés, hogy magas minőséget kaphatsz minden parfümben az Adyan Kollekcióból. Tartós illat, kiváló orientális jellegek és a legkiválóbb parfüm alapanyagok ötvözete érkezik vissza hozzánk. Lehet elsőre egy ismeretlen illatért az ár magasnak tűnik. Azonban ne gondold, hogy magas árat kell fizetned ezzekért a különleges parfümökért! Az Adyan Prestige Perfume kollekció minden tagjában válogatott alapanyagokat találsz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjáról gyűjtenek össze a Parfümök készítői, hogy számodra egy különleges, tartós és emlékezetes illatot készítsenek.

Az Adyan Prestige a legkiválóbb Orientális Női Parfümöket, Egyedi Férfi Parfümöket és természetesen különleges Unisex Parfümöket kínálják Neked.

Bővebben az Adyan Prestige Parfümökről itt olvashatsz: Adyan Prestige Parfüm Bemutatása

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Adyan Prestige Ser Al Qamar EdP 100ml Perfume for Men
Article No.
6292257582345
Similar products