The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Adyan Prestige Khasab Al Dhahabi EdP 100ml Unisex Parfüm
Adyan Prestige Khasab Al Dhahabi EdP 100ml Unisex Parfüm
10 990 Ft

Adyan Prestige Khasab Al Dhahabi EdP 100ml Unisex Parfüm

Fedezd fel az illatot, melyet nem lehet beskatulyázni és ugyanakkor mesteri fokon emeli ki személyiségedet. Az Adyan Prestige Khasab Al Dhahabi EdP 100ml Unisex Parfüm egy olyan valódi illat, amely lehetővé teszi egyediségednek tökéletes megnyilvánulását.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Fás, Fűszeres, Orientális
In stock :  3 db
Kiszerelés
10 990 Ft

Adyan Prestige Khasab Al Dhahabi EdP 100ml Unisex Parfüm leírása

Karizmatikus, vonzó és felejthetetlen. Ez a Adyan Prestige Khasab Al Dhahabi EdP 100ml Unisex Parfüm, amelynek egyedülálló illata szinte magával repít a messzi Keletre.

 

Adyan Prestige Khasab Al Dhahabi EdP 100ml Unisex Parfüm illat jellemzői:

 

Az illat fajtája:  Fás, Fűszeres, Orientális

 

Adyan Prestige Parfüm bemutatása:

 

Adyan Prestige Parfüm kollekció az Oriental Perfume áruház egyik kifejezetten kedvelt parfümjei. Köszönhető ez annak is többek között, hogy kedvező áron vásárolhatjuk meg ezeket a különleges orientális parfümöket. Az Adyan parfümök készítésekor több éves tapasztalatokat ötvöznek a kiváló parfüm alapanyagokkal. Az Arab kultúrában, ahonnan az Adyan Oriental Parfümök érkeztek több száz, de talán ezeréves hagyománya van az egyedi és különleges parfümök készítésének.

 

Nem kérdés, hogy magas minőséget kaphatsz minden parfümben az Adyan Kollekcióból. Tartós illat, kiváló orientális jellegek és a legkiválóbb parfüm alapanyagok ötvözete érkezik vissza hozzánk. Lehet elsőre egy ismeretlen illatért az ár magasnak tűnik. Azonban ne gondold, hogy magas árat kell fizetned ezzekért a különleges parfümökért! Az Adyan Prestige Perfume kollekció minden tagjában válogatott alapanyagokat találsz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjáról gyűjtenek össze a Parfümök készítői, hogy számodra egy különleges, tartós és emlékezetes illatot készítsenek.

 

Az Adyan Prestige a legkiválóbb Orientális Női Parfümöket, Egyedi Férfi Parfümöket és természetesen különleges Unisex Parfümöket kínálják Neked.

 

Bővebben az Adyan Prestige Parfümökről itt olvashatsz: Adyan Prestige Parfüm Bemutatása

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Adyan Prestige Khasab Al Dhahabi EdP 100ml Unisex Perfume
Article No.
6292257581980
Similar products