The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Adyan Prestige Oud Paris EdP 75ml Női Parfüm
Adyan Prestige Oud Paris EdP 75ml Női Parfüm
13 890 Ft

Adyan Prestige Oud Paris EdP 75ml Női Parfüm

Lépj rá a szenvedély, csábítás és érzékiség útjára! Az Adyan Prestige Oud Paris EdP 75ml Női Parfüm tökéletes kísérőd lesz: vele az érzékeken keresztül tapasztalhatod meg, mennyire lenyűgöző és felszabadító élmény, ha engedünk a kísértésnek, és átadjuk magunkat az érzelmeinknek és vágyainknak.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Különleges, Oud
In stock :  3 db
Kiszerelés
13 890 Ft

Adyan Prestige Oud Paris EdP 75ml Női Parfüm leírása

Legyenek a mindennapos pillanataid is kivételesek egy kis varázslat segítségével. Az Adyan Prestige Oud Paris EdP 75ml Női Parfüm azt az üzenet hordozza, hogy az érzékiség mindannyiunkban ott van, bennünk kezdődik csak engednünk kell felszínre törni.

 

Adyan Prestige Oud Paris EdP 75ml Női Parfüm illat összetétele:

 

Adyan Prestige Oud Paris egy az igazi illat orgia! Fej jegyében az egyiptomi rózsa és a mandarin tolakodnak amit a bergamott lágyít virágossá. A szív illatban igazi különlegességek jelennek meg. Jázmin, levendula és pacsuli küzd a virágosság és a zöld fűszeresség győzelméért. És ebbe a háborúba robban be a Cypriol! Alakváltoztató illatával önmaga is egyfajta olfaktív alkímia. Élénk illatát a zöld, földes és az aranylóan édes jegyek állandó váltakozása határozza meg. Az alap illatot a vanília és a pézsma nyitja meg ami segíti az ellazulást. Egy oud-os szantálos egyveleg teszi orientálissá ezt a csodálatos parfümöt. Az agár és cédrusfa balzsamossága teszik talán nem is parfümmé hanem egy lágy illatos köddé a bőrödön ezt a kompozíciót.  

 

Adyan Prestige Oud Paris EdP 75ml Női Parfüm illat jellemzői:

 

Fej illat: Rózsa, Mandarin, Bergamot

Szív illat: Jázmin, Levendula, Pacsuli, Cypriol

Alap illat: Vanília, Pézsma, Agar, Cédrus

Az illat fajtája: Oudos különlegesség

 

Adyan Prestige Parfüm bemutatása:

 

Adyan Prestige Parfüm kollekció az Oriental Perfume áruház egyik kifejezetten kedvelt parfümjei. Köszönhető ez annak is többek között, hogy kedvező áron vásárolhatjuk meg ezeket a különleges orientális parfümöket. Az Adyan parfümök készítésekor több éves tapasztalatokat ötvöznek a kiváló parfüm alapanyagokkal. Az Arab kultúrában, ahonnan az Adyan Oriental Parfümök érkeztek több száz, de talán ezeréves hagyománya van az egyedi és különleges parfümök készítésének.

 

Nem kérdés, hogy magas minőséget kaphatsz minden parfümben az Adyan Kollekcióból. Tartós illat, kiváló orientális jellegek és a legkiválóbb parfüm alapanyagok ötvözete érkezik vissza hozzánk. Lehet elsőre egy ismeretlen illatért az ár magasnak tűnik. Azonban ne gondold, hogy magas árat kell fizetned ezzekért a különleges parfümökért! Az Adyan Prestige Perfume kollekció minden tagjában válogatott alapanyagokat találsz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjáról gyűjtenek össze a Parfümök készítői, hogy számodra egy különleges, tartós és emlékezetes illatot készítsenek.

 

Az Adyan Prestige a legkiválóbb Orientális Női Parfümöket, Egyedi Férfi Parfümöket és természetesen különleges Unisex Parfümöket kínálják Neked.

 

Bővebben az Adyan Prestige Parfümökről itt olvashatsz: Adyan Prestige Parfüm Bemutatása

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
75ml
English Description
Adyan Prestige Oud Paris EdP 75ml Perfume Vial for Women
Article No.
6292257581966
Similar products