The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Dubai Oriental Oud Hamdan EdP 50ml Női Parfüm
Dubai Oriental Oud Hamdan EdP 50ml Női Parfüm
10 890 Ft

Dubai Oriental Oud Hamdan EdP 50ml Női Parfüm

Mutasd meg a világnak valódi éned! A Dubai Oriental Oud Hamdan EdP 50ml Női Parfüm felébreszti Benned az érzéki istennőt és senkiben nem hagy kételyeket az ellenállhatatlan egyéniségeddel kapcsolatban.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Gyömbér, Méz
In stock :  3 db
Kiszerelés
10 890 Ft

Dubai Oriental Oud Hamdan EdP 50ml Női Parfüm leírása

Emeld ki természetes érzékiséged és csáberőd olyan illattal, amely gondoskodik arról, hogy bármelyik férfit az ujjad köré csavarhatod. A Dubai Oriental Oud Hamdan EdP 50ml Női Parfüm egy olyan új titkos fegyvered lesz, amivel mindig pontosan elérheted azt, amit akarsz. És ez alól semmi sem kivétel.

 

Dubai Oriental Oud Hamdan EdP 50ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Oud Hamdan EdP 50ml Női Parfüm, a legkiválóbb minőségű kambodzsai oudból és agarfából áll. Gazdag jellege édes és bőrszerű utalásokat tartalmaz, amelyek növelik ennek az egzotikus és kifinomult parfümnek a mélységét és összetettségét. Pörgesd fel a pulzusod, és élvezd a luxus érzését! Öltözz fel ehhez az illathoz! Akárhogy is, de a magabiztosságot fogod érezni ha úgy döntesz, hogy ezt a bódító illatot használod. Földes árnyalatai a nyomodban fognak lengeni, bárhová is mész.

 

Az illat fajtája: Gyömbér, Méz

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
50ml
English Description
Dubai Oriental Oud Hamdan EdP 50ml Perfume for Women
Article No.
6291107893693
Similar products