The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Bait Al Bakhoor Tohfa Black EdP 100ml Férfi Parfüm
Bait Al Bakhoor Tohfa Black EdP 100ml Férfi Parfüm
9 600 Ft

Bait Al Bakhoor Tohfa Black EdP 100ml Férfi Parfüm

Bait Al Bakhoor Tohfa Black EdP 100ml Férfi Parfüm
Bait Al Bakhoor Tohfa Black EdP 100ml Férfi Parfüm

A Bait Al Bakhoor Dubai parfümgyár Férfi illat különlegessége a Bait Al Bakhoor Tohfa Black EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm. Az igazán csábító illatok a mesés Keletről származnak. A csodás kelmék, a kifinomult elegancia és az ínycsiklandó fűszerek hazájából érkező Bait Al Bakhoor Tohfa Black a legkevésbé sem cáfol rá erre a vélekedésre.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fás, Fűszeres, Elegáns
In stock :  3 db
Kiszerelés
9 600 Ft

Bait Al Bakhoor Tohfa Black EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

Tetszetős parfüm dobozában találjuk arab férfi luxus illatunkat. Aki a kelet illatainak rajongója az nagy örömét fogja lelni ebben a különleges parfümös üvegben. Ennél a Dubai Parfümnél a gyártó inkább az illatra koncentrált, bár az üveg kellemesen simul a tenyerünkbe és egyedi kupakja is nem mindennapi élményt nyújt. Gazdag összetevőivel egy ellenálhatatlan férfi parfümöt alkotott. Parfümőrük mint egy pótmétert úgy csavargatta az illat összetevők arányait amik csodálatos orgiában találkoznak egymással. A Bait Al Bakhoor Tohfa Black EdP 100ml Oriental Férfi Parfümünk csodálatsan kiteljesedik illat jegyeiben.

 

Bait Al Bakhoor Tohfa Black EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm Illatjegyei:

 

Mint említettem egy gazdag, telt illatot kreált a Bait Al Bakhoor parfüm Orra. A felfújás a pulzus pontokra türelmet igényel. Ne szippantsuk be azonnal az illatot, hogy az alkohol elpárologjon és ne dörzsöljük össze csuklóinkat mert az illat molekulákat összetörjük és az arab férfi luxus parfümünk megváltozhat. Fej illatában fantasztikus növényi esszenciákkal indulnak az illat háromszögek. A sáfrány, mint folyékony arany úszik bele a fej jegybe és a damaszkuszi rózsa húsos virág szirmaiból kinyert parfüm olaj megédesíti a fej tónusait. Bait Al Bakhoor Tohfa Black keleti férfi parfümünk szív illatában az állatias pézsma kezdi közös táncát egy különleges parfüm összetevővel a Labdanummal, azaz balzsamos szuharral. Itt a két illatjegynél cseng le a leszáradás hatása és feltűnnek az alap jegy fűszeres, lágy illatai. Az agárfa némi fűszeres, oud–os hatást hoz arab parfümünk végére, amit a borostyán olvasztott, édes, ragacsos gyantája teszi elegáns férfi parfümmé a Bait Al Bakhoor Tohfa Black illatunkat.

 

Fej illat: Sáfrány, Damaszkuszi Rózsa

Szív illat: Pézsma, Labdanum, Balzsamos szuhar

Alap illat: Agárfa, Borostyán gyanta

Az illat fajtája:  Fás, Fűszeres, Elegáns

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Bait Al Bakhoor Tohfa Black EdP 100ml Oriental Perfume for Men
Article No.
6290171060208
Similar products