The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Bait Al Bakhoor Ruby Rose CPO 2ml Női Parfümolaj Koncentrátum Fiola

Bait Al Bakhoor Parfüm fiolák vagy Bait Al Bakhoor Parfüm Minták azoknak készült, akik szeretnének megismerkedni ezekkel a különleges parfüm illatokkal. Kedvező áron vásárolhattok ezekből az egzotikus, orientális illatokból saját részre vagy akár ajándékba is. A Parfüm fiolák könnyedén elférnek akár a zsebedben, vagy táskádban is, így nem okoz problémát amennyiben szeretnéd magaddal vinni bárhova.

 

Az Afnan Dubai parfümgyár különlegessége a Bait Al Bakhoor Ruby Rose CPO 2ml Oriental Női Parfümolaj Koncentrátum Fiola. Már az első találkozás ezzel a Női illat ritkasággal azonnal felizgatja az érzékszerveinket. A női Bait Al Bakhoor Ruby Rose csodálatos virágos illata egyszerűen összetéveszthetetlen. Azonnal abul ejt kifinomult illatkompozíciójával, amely a színtiszta nőiesség tökéletes kifejeződése.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Virágos, Balzsamos, Orientális
Out of stock
Kiszerelés
1 990 Ft

Bait Al Bakhoor Ruby Rose CPO 2ml Női Parfümolaj Koncentrátum Fiola leírása

Bait Al Bakhoor Parfüm fiolák vagy Bait Al Bakhoor Parfüm Minták azoknak készült, akik szeretnének megismerkedni ezekkel a különleges parfüm illatokkal. Kedvező áron vásárolhattok ezekből az egzotikus, orientális illatokból saját részre vagy akár ajándékba is. A Parfüm fiolák könnyedén elférnek akár a zsebedben, vagy táskádban is, így nem okoz problémát amennyiben szeretnéd magaddal vinni bárhova.

 

A Bait Al Bakhoor Ruby Rose csodálatos parfüm doboz kidolgozása is sokat sejtetően hívogat. A második meglepetés akkor ér, amikor kibontod és kiszabadítod az arany színű parfümolaj szelencét! Mindenkit meglep ez a fantasztikus orientális parfüm üveg kidolgozás. De az igazi „sokk” és parfüm élmény az illat szelence kupakjának lecsavarása után érkezik. Mivel CPO–ról, azaz Parfümolaj koncentrátumról van szó, itt a kupak egy kenő üvegpálcát rejt amivel a pulzális pontokra, mint a csuklónk belseje, fülek mögötti bőrre vihetjük fel ezt az arab parfüm különlegességet.

 

Bait Al Bakhoor Ruby Rose Illatjegyei:

A bőrre felvitt Bait Al Bakhoor Ruby Rose-t hagyjuk életre kelni. Semmiképpen se dörzsöljük össze a csuklónkra tett illatot! Ezzel a mozdulattal összetörjük a parfümolaj molekulákat.

 

Bait Al Bakhoor Ruby Rose egy kaput nyit az orientális, arab világ Sejkjeinek misztikus virágos kertjeibe, ami a forró égövön mindig  különleges oázist és a földi Paradicsomot jelentette. Ruby Rose parfümolajunk a leszáradáskor fedi fel karakterének igazi mélységét. Amikor az első illat foszlánnyal találkozunk a becsukott szemünk mögött virágos jegyek és édes szirmok kavalkádjai jelennek meg, amiben ölelkeznek a török rózsa friss illatával. Kibontakozó női parfümolaj koncentrátumunknak a szív illatában indulnak be az igazi akkordok. Ennek a folyékony ékszernek az orientális parfüm stílusát a parfümolaj közepén hadakozó keleti fűszer orgia és az állatias pézsma határozzák meg.  Alap illatában a koronát a pünkösdi rózsa és az olvasztott borostyánkő balzsamossága teszi fel erre a dubai parfümolaj koncentrátumra. A nyári esték különleges illata, de vidámságot és virágos frissességet hoz a hűvösebb hónapokba is lágy balzsamosságával.

 

Fej illat: Török Rózsa, Virágos Jegyek, Édes Jegyek

Szív illat: Lágy Fűszerek, Friss jegyek, Pézsma

Alap illat: Pünkösdi Rózsa, Borostyánkő

Az illat fajtája: Virágos, Balzsamos, Orientális

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Info
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
2ml
English Description
Bait Al Bakhoor Ruby Rose CPO 2ml Oriental Perfume Oil Concentrate Vial for Women
Article No.
6290171060031_50
Additional products
Similar products