The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Bait Al Bakhoor Alwaan Purple EdP 100ml Női Parfüm

Bait Al Bakhoor Alwaan Purple EdP 100ml Női Parfüm
Bait Al Bakhoor Alwaan Purple EdP 100ml Női Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár Női illat különlegessége a Bait Al Bakhoor Alwaan Purple EdP 100ml Oriental Női Parfüm. Repülj az arab sivatagok legtávolabbi zugaiba és engedd, hogy elvarázsoljanak a kifinomult keleties jegyek! A Bait Al Bakhoor Alwaan Purple úgy egyesíti az illatjegyeket, hogy azok pillanatok alatt támadást intéznek az érzékek ellen és azonnal rabul is ejti őket. 

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Vaníliás, Édes, Aromás
Out of stock
Kiszerelés
9 900 Ft

Bait Al Bakhoor Alwaan Purple EdP 100ml Női Parfüm leírása

Tetszetős parfüm dobozában találjuk arab női luxus illatunkat. Aki a kelet illatainak rajongója az nagy örömöt fogja lelni ebben a különleges parfümös üvegben. Ennél a Dubai Parfümnél a gyártó az illatra koncentrált, bár az üveg kellemesen simul a tenyerünkbe és egyedi kupakja is nem mindennapi élményt nyújt számunkra. Gazdag összetevőivel egy magával ragadó női parfümöt alkotott. Parfümőrük, mint egy pótmétert úgy csavargatta az illat összetevők arányait amik csodálatos orgiában találkoztak egymással. Bait Al Bakhoor Alwaan Purple EdP 100ml Oriental Női Parfümünk csodálatosan kiteljesedik illatjegyeiben.

 

Bait Al Bakhoor Alwaan Purple EdP 100ml Oriental Női Parfüm Illatjegyei:

 

Mint említettem egy gazdag, telt illatot kreált az Afnan parfüm Orra. A felfújás a pulzus pontokra türelmet igényel. Ne szippantsuk be azonnal az illatot, hagyjuk hogy az alkohol elpárologjon! Fej illatában elsőre friss és virágos hatással találkozunk, amit az aromás jegyek még tovább fokoznak. De az arab illatunk változik és a Bait Al Bakhoor Alwaan Purple EdP 100ml Oriental Női Parfümünk szív jegyében megérkeznek a nagyágyúk. A borostyánkő olvasztott édes ragacsossága majd az állatias pézsma semmihez sem hasonlítható illat összetevője lágyítja meg dubai női parfümünket. Ebbe a stádiumban, mintha egy gyümölcsökkel töltött praliné kényeztetné érzékszerveinket. Illat háromszögünk a leszáradás után az alap jegyben elhozza azt a változást amit a Hölgyek elvárnak egy édes, aromás női parfümtől. A madagaszkári vanília édes, krémessége és a rózsaszirmokból kinyert esszencia cseppek elkápráztatnak dubai női parfümünk beteljesedésénél. Nagyon szép elegáns és izgalmas parfüm kialakulását élheted át az Afnan parfüm gyár Alwaan Purple illatával.

 

Fej illat: Édes, Virágos, Aromás jegyek

Szív illat: Borostyán, Pézsma, Praliné

Alap illat: Vanília, Rózsa

Az illat fajtája: Vaníliás, Édes, Aromás

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Bait Al Bakhoor Alwaan Purple EdP 100ml Oriental Perfume for Women
Article No.
6290171041276
Similar products