The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Bait Al Bakhoor Seal Of Love EdP 100ml Női Parfüm

A Bait Al Bakhoor Dubai parfümgyár különlegessége a Bait Al Bakhoor Seal Of Love EdP 100ml Oriental Női Parfüm illat. 2021 Dubai Parfüm újdonsága készült a Hölgyeknek, ezzel az igazi illat különlegességgel. Azt, hogy milyen csábító tud lenni a kelet illata a Bait Al Bakhoor Seal Of Love tárja fel számodra. Amit sugároz az a titokzatosság és egy cseppnyi báj. Ezáltal szinte pillanatok alatt felkelti a környezeted érdeklődését.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Édes, Rózsás
Out of stock
Kiszerelés
9 600 Ft

Bait Al Bakhoor Seal Of Love EdP 100ml Női Parfüm leírása

Györnyörű arany és bordó színekkel mutatkozik be a Bait Al Bakhoor Seal Of Love EdP 100ml Oriental Női Parfüm doboza. Ezt a színvilágot követi a parfüm üvege és bilétás kupakja. Magyar jelentése képletesen szólva Seal of Love, azaz a Szerelem Pecsétje. Az üvegen egy pecsét látható, amivel ha van otthon viaszunk, akkor leveleinkre egyedi pecsétet helyezhetünk el. Azért ez kifejezetten egyedinek számít a női parfümök között.

 

Bait Al Bakhoor Seal Of Love EdP 100ml Oriental Női Parfüm Illatjegyei:

A Bait Al Bakhoor Seal Of Love EdP 100ml Oriental Női Parfüm illat világa azt ígéri amilyen a doboz és az üveg hangulata és színe. Édes és Rózsás női illatot tudunk elképzelni ennek az arab női parfümnek. A felfújás után időt hagyva a parfüm permetünknek, hogy az alkohol elpárologjon a bőrünkről lágyan elkezdődnek a fej jegyek  kibontakozni. Egy édes áramlat érinti meg az érzékszerveinket az egyiptomi rózsa dús szirmainak esszenciájával majd az édes parfümök sláger összetevője a vanília jelenik meg a fej illatban. Ebbe a táncba fordul be az állatias pézsma szintén édes jegyeivel. Ezeket a közkedvelt elegáns Dubai női parfüm összetevőket élénkíti a szív illatában a tonkabab, ami egy igazán izgalmas karibi gyümölcs. Csodálatosan egyesíti a vanília, mandula, szegfűszeg és a fahéj illatait. Az orientális jegyek mellé a cédrus zöldes illatával tolakodik a parfüm közepébe magával csalogatva a jázmin megnyugtató, lágy harmóniáját. A leszáradás utáni időszakban az illatok megnyugszanak kis időre, majd az illat háromszögünk alapjaiban újabb nagyágyúk sorakoznak fel megbolondítva ezt a keleti női parfüm kompozíciót. Csodálatos hatásával a felolvasztott borostyánkő melegségével és ragacsos édes illatával ölelkezik az alapban a szantálfa lágy fűszerességével. Az édes és rózsás parfümök szerelmeseinek ajánljuk ezt a Dubai női parfümöt.

 

Fej illat: Egyiptomi Rózsa, Vanília, Pézsma

Szív illat: Tonka bab, Cédrus, Jázmin

Alap illat: Borostyánkő, Szantálfa

Az illat fajtája: Édes, Rózsás

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Bait Al Bakhoor Seal Of Love EdP 100ml Oriental Perfume for Women
Article No.
6290171041269
Similar products