The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Bait Al Bakhoor Seal of Trust EdP 100ml Férfi Parfüm

A Bait al Bakhoor Dubai parfümgyár különlegessége a Bait Al Bakhoor Seal of Trust EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm illat. 2021 Dubai Parfüm újdonsága készült az Uraknak, ezzal az igazi illat különlegességgel. Hagyd, hogy a Bait Al Bakhoor Seal of Trust EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm helyetted is elárulja, hogy olyan férfi jelent meg a színen, aki mindent megkap, amire csak vágyik. A férfias érzékiséggel, vonzerővel és szenvedéllyel teli illat senkit sem hagyhat hidegen a környezetedben.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Édes, Elegáns, Gyümölcsös
Out of stock
Kiszerelés
9 600 Ft

Bait Al Bakhoor Seal of Trust EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

Arany és barna színekkel mutatkozik be a Bait Al Bakhoor Seal of Trust EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm doboza. Ezt a színvilágot követi a parfüm üvege és bilétás kupakja. Magyar jelentése képletesen szólva Seal of Trust, azaz a Bizalom Pecsétje. Az üvegen egy pecsét látható amivel ha van otthon viaszunk, akkor leveleinkre egyedi pecsétet helyezhetünk el. Azért ez kifejezetten egyedinek számít a férfi parfümök között.

 

Bait Al Bakhoor Seal of Trust EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm Illatjegyei:

 

Zseniális férfi parfüm a Bait Al Bakhoor Seal of Trust. Mindjárt a fej illatban indulnak el a kellemes virágos jegyek és az alkohol elillanása után táncukkal várják, hogy a férfi illatunk közepe, szív illata megérkezzen. Az egyiptomi rózsák esszencia cseppjeivel az édes jegy megjelenik az állatias pézsmával az arab és orientális parfümök meghatározó illat összetevőjével. Ebben az édes ölelkezésbe ömlik bele a gyümölcsös jegyek kavalkádja. A fej virágait és a szív gyümölcseit kábítják el az illat háromszögünk alap jegyei. Különleges összetevő jelenik meg, ami ritkaság a férfi parfümökben, a papír. Képzeletünkben és az emlékeinkben felidézhetjük a régi vastag könyvek papírlapjainak illatát. Ehhez a nem mindennapi papírhoz az alapban társul az édes jegyekkel a vanília. Ez egy olyan elegáns kombináció a férfi parfümök között, amivel könnyen kiemelkedhetsz a tömegből és learathatod a sikereket. Egyedi Dubai arab illatunkkal meglephetjük a környezetünket legyen az akár a hétköznapok monotóniája, vagy alkalmi programok. A hűvösebb hónapokban egy praktikus tipp, hogyan ejtsük rabul egész napra kedvenc Dubai férfi parfümünket! A fürdés után a megszokott pulzus pontokon kívül a mellkasunkra pumpáljunk 3-4 –szer. A felöltözés után egy könnyed sálat kössünk a nyakunkba, amivel egyszerűen lezárjuk, bezárjuk az illatot és ezzel egész nap érezhetjük a férfi parfümünk kipárolgását.

 

Fej illat: Virágos aromák

Szív illat: Egyiptomi Rózsa, Pézsma, Gyümölcsös Jegyek

Alap illat: Édes jegyek, Papír, Vanília

Az illat fajtája:  Édes, Elegáns, Gyümölcsös

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Bait Al Bakhoor Seal of Trust EdP 100ml Oriental Perfume for Men
Article No.
6290171041252
Similar products