The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Unisex Parfüm
Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Unisex Parfüm
12 900 Ft

Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Unisex Parfüm

Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Unisex Parfüm
Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Unisex Parfüm

A Bait Al Bakhoor Dubai parfümgyár nőknek és férfiaknak megálmodott illat különlegesség a Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm illat. A Dubai Unisex parfüm kreációja a Bait Al Bakhoor–tól. Mindenki számára. Különbség nélkül. Az unisex Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud tökéletesen megfelel Nőknek és Férfiaknak egyaránt, egy illat, ami teljesen kibontakoztatja elbűvölő személyiséged.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Fás, Fűszeres, Orientális, Unisex
In stock :  1 db
Kiszerelés
12 900 Ft

Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Unisex Parfüm leírása

A modern Dubai-t tükrözi a csomagolás. Fényes és logóval megnyomott aranybarna doboza és a fűszeres jegyek akkordjaira készítik fel érzékszerveinket arra a felejthetetlen utazásra, amelyet ettől a parfümtől kapunk. Kibontva egy csodálatos tenyerünkbe simuló unisex parfümös üveget találunk, aminek színvilága egyszerre egységesíti az érzelmeket és az erotikát. Izgalmas első találkozás, és az illathoz vezető úton még találkozunk a parfüm kupakjával, ami az üveggel harmonizálva az arany és az aranybarna üveggel sugározza a mély, fűszeres jegyeket. A Bait Al Bakhoor gyár parfümőre bizony nem fukarkodott az összetevőkkel! A sötét és az állatias jegyek harmóniába lépnek a Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Oriental Unisex Parfümünkkel, ezzel a különleges láthatatlan ruhával.

 

Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm Illatjegyei:

 

A Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm dubai illatunk már a vizualitással felkorbácsolja érdeklődésünket az illat iránt. Nagy vágyakozással felfújt arab parfümünk a pulzus pontokon, csuklónk belső részén, füleink mögötti területeken hozzá simul a bőrünkhöz és éledezni kezd. Semmi képen se dörzsöljük össze csuklónkat, mert az illat molekulákat összetörjük és parfümünk jellege megváltozhat. Legyünk türelemmel amíg az alkohol elillan a bőrünkről és a fejillat elkezdi a kibontakozási fázisát. A Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud illata egy óda a fákhoz, gyökerekhez és minden más növényhez. Ezekhez a természetes jegyekhez a púder sodródik, mint ahogy a téli szél becézget egy sálat, a Khashab Al Oud időtlen titokzatossága csábítóan cirógatja a bőrt. A fás jegyeket az arab parfümünk szív jegyében az édes jegyek és az állatias pézsma lágy, szellős fátylat eresztenek az oud elé, ami bele tolakodik unisex parfümünk közepébe. Az illat háromszögünk végén az alapban a borostyán ragacsos, gyantás és édes illatában a meleg fűszerek teszik orientálissá és adják vissza a kelet izgalmas hangulatát.

 

Azok a Hölgyek és Urak, akik magukra öltik ezt a láthatatlan ruhát és viselni is tudják elképesztő módon befolyásolhatják környezetüket. Az illat aurájukba érve az emberek becsukják szemeiket és megállnak egy pillanatra. Állítsd meg az időt a Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm Dubai arab illatával!

 

Fej illat: Vanília, Rózsa

Szív illat: Fehér Pézsma, Cédrus

Alap illat: Víz jegyek, Citrom

Az illat fajtája:  Vaníliás, Pézsmás, Citrusos

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Bait Al Bakhoor Khashab Al Oud EdP 100ml Oriental Unisex Perfume
Article No.
6290171040521
Similar products