The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi EdP 100ml Unisex Parfüm
Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi EdP 100ml Unisex Parfüm
12 900 Ft

Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi EdP 100ml Unisex Parfüm

Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi EdP 100ml Unisex Parfüm
Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi EdP 100ml Unisex Parfüm

A Bait al Bahoor Dubai parfümgyár különlegessége a Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm illat. A Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi egy valódi Luxus Parfüm. Mindenki számára. Különbség nélkül. A Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi tökéletesen megfelel Nőknek és Férfiaknak egyaránt, egy illat, ami teljesen kibontakoztatja elbűvölő személyiséged.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Vaníliás, Pézsma, Citrusos
In stock :  1 db
12 900 Ft

Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi EdP 100ml Unisex Parfüm leírása

Tetszetős parfüm dobozban találjuk ezt az arab unisex illatunkat. Aki a kelet illatainak rajongója az nagy örömöt fogja lelni ebben a parfümös üvegben. Ennél a Dubai Parfümnél a gyártó leginkább az illatra koncentrált, bár az üveg is kellemesen simul a tenyerünkbe. Gazdag összetevőivel egy rendkívül vonzó, mindkét nem számára izgalmas parfümöt alkotott. Parfümőrük, mint egy pótmétert úgy csavargatta az illat összetevők arányait, amik csodálatos orgiában találkoznak egymással. A Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm csodálatosan kiteljesedik illatjegyeiben.

 

Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm Illatjegyei:

 

Mint említettem egy gazdag, édes és egyben citrusos illatot kreált a Bait Al Bakhoor parfüm Orra. A felfújás a pulzus pontokra türelmet igényel. Ne szippantsuk be azonnal az illatot, hogy az alkohol elpárologjon és ne dörzsöljük össze csuklóinkat mert az illat molekulákat összetörjük és az arab unisex luxus parfümünk megváltozhat. Fej illatában az elegancia összetevőivel indul arab parfüm különlegességünk. A vanília krémes jegye jelenik meg, amihez az egyiptomi rózsa szirmainak esszencia cseppjei csatlakoznak egy romantikus táncra. A Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi EdP 100ml Oriental Unisex Parfümünk közepébe a szív illatba a pézsma lágysága és a cédrus zöld jegyei várják a leszáradást. Eddig a pontig az édes, lágy és orientális arab illatok jellemezték parfümönket. Az illat háromszögünk alján az alap jegyben a parfümőr úgy döntött, hogy a víz jegyeivel és citrommal frissíti ezt a különleges Dubai parfümöt. Igazi egyensúlyba érkezik meg keleti unisex parfümünk amivel környezetünk érdeklődését pillanatok alatt magunkra irányíthatjuk.

 

Fej illat: Vanília, Rózsa

Szív illat: Fehér Pézsma, Cédrus

Alap illat: Víz jegyek, Citrom

Az illat fajtája:  Vaníliás, Pézsmás, Citrusos

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Bait Al Bakhoor Dahaab Saafi EdP 100ml Oriental Unisex Perfume
Article No.
6290171040514
Similar products