The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Bait Al Bakhoor Kaan Ya Makaan CPO 2ml Unisex Parfümolaj Koncentrátum Fiola

Bait Al Bakhoor Parfüm fiolák vagy Bait Al Bakhoor Parfüm Minták azoknak készült, akik szeretnének megismerkedni ezekkel a különleges parfüm illatokkal. Kedvező áron vásárolhattok ezekből az egzotikus, orientális illatokból saját részre vagy akár ajándékba is. A Parfüm fiolák könnyedén elférnek akár a zsebedben, vagy táskádban is, így nem okoz problémát amennyiben szeretnéd magaddal vinni bárhova.

 

A Bait Al Bakhoor Dubai parfümgyár orientális különlegessége a Bait Al Bakhoor Kaan Ya Makaan CPO 2ml Oriental Unisex Parfümolaj Koncentrátum Fiola illat. Engedd, hogy a messzi Keletre repítsen, ahol a levegőben fás, fűszeres illatok szállnak! Ilyen a Bait Al Bakhoor Kaan Ya Makaan illata, amely hölgyekhez és urakhoz is tökéletesen illik.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Fás, Szantál, Unisex
Out of stock
Kiszerelés
1 990 Ft

Bait Al Bakhoor Kaan Ya Makaan CPO 2ml Unisex Parfümolaj Koncentrátum Fiola leírása

Bait Al Bakhoor Parfüm fiolák vagy Bait Al Bakhoor Parfüm Minták azoknak készült, akik szeretnének megismerkedni ezekkel a különleges parfüm illatokkal. Kedvező áron vásárolhattok ezekből az egzotikus, orientális illatokból saját részre vagy akár ajándékba is. A Parfüm fiolák könnyedén elférnek akár a zsebedben, vagy táskádban is, így nem okoz problémát amennyiben szeretnéd magaddal vinni bárhova.

 

Amikor kibontod a dobozából ezt az arab parfümöt azonnal felcsillan a szemed a szelence láttán. A szürke antikolt színű fém tartóba helyezett üveg fantasztikus vizuális élményt nyújt. Ez a keleti parfümtartó képzeletünk elé varázsolja a Pasák, Sejkek palotáiban a Hárem Hölgyek hálószobáiban rejlő parfümös sarkokat. Lenge ruháikban egymás mellett tolongva illatozzák a legújabb, finomabbnál finomabb parfümjeiket és néha az Eunuchok is magukra fújtak az unisex illatokból. Az üvegpálcikával felvitt illat a pulzus pontokra, csuklóink belseje, fülünk mögötti területeken külön életet kezd élni a leszáradás után.

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfüm olajat ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

 

Bait Al Bakhoor Kaan Ya Makaan Illatjegyei:

 

A bőrre felvitt Bait Al Bakhoor Kaan Ya Makaan-t hagyjuk életre kelni. Semmiképpen se dörzsöljük össze a csuklónkra tett illatot! Ezzel a mozdulattal összetörjük a parfümolaj molekulákat. 

 

Megpillantva az antik parfümös üveget egyből azt tükrözi számunkra, hogy egy orientális, arab illat fogja elkápráztatni érzékszerveinket. Az első felkenésnél a pulzus pontokra némi türelmet igényel tőlünk. Ne siettessük az illatolást mert idő kell amíg az olajunk magához tér a bőrünkön és az igazi parfüm összetevők ekkor kezdik harcukat az illat piramisban. Fej jegyében a narancsvirágok szirmaiból kinyert esszencia cseppek az állatias pézsmával kezdenek körtáncukba. Ebből a disszonanciából próbálja az egyensúlyt megteremteni a cédrus, aminek zöld jegyeit a fehér virágok desztillációjából kinyert napsütötte olajok lüktető energiája adja. A leszáradás után mint saját illat összetevőnk a bőrünk is belép sajátságos PH értékével a Dubai parfümünk alap illatába. Itt a fás hatás dominál az abszolút orientális jegyekkel. Az unisex jelleg az alap jegyben tolakszik előre. A fásságot a botostyán olvasztott, édes és ragacsos gyantája lazítja fel és a szantálfa teszi keleti, orientális parfüm olajjá. Ezt a Bait Al Bakhoor Kaan Ya Makaan CPO–t azoknak ajánlom, akik az arab parfümök szerelmesei és némi polgár pukkasztással tudják viselni ezt a különleges unisex Parfüm Olaj Koncentrátumot. Megjelenésünket és ruházatunkat egyaránt kiemeli ez a Fás és Fűszeres parfüm.

 

Fej illat: Narancsvirág, Pézsma

Szív illat: Fehér virágok, Cédrus

Alap illat: Fás, Borostyánkő, Szantálfa

Az illat fajtája: Fás, Szantál, Unisex

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Info
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
2ml
English Description
Bait Al Bakhoor Kaan Ya Makaan CPO 2ml Oriental Unisex Perfume Oil Concentrate Vial
Article No.
6290171040033_50
Additional products
Similar products