The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Afnan Silver Musk CPO 15ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum
Afnan Silver Musk CPO 15ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum
9 450 Ft

Afnan Silver Musk CPO 15ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum

Afnan Silver Musk CPO 15ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum
Afnan Silver Musk CPO 15ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum

Az Afnan Dubai parfümgyár különlegessége az Afnan Silver Musk CPO 15ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum. Az első találkozás ezzel a Női és egyben Férfi illat ritkasággal azonnal felizgatja az érzékszerveinket. Engedd, hogy a messzi Keletre repítsen, ahol a levegőben az üdítően friss, gyümölcsös, rózsás illatok szállnak. Ilyen az Afnan Silver Musk illata, amely Hölgyekhez és Urakhoz is tökéletesen illik.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Friss, Gyümölcsös, Rózsás
In stock :  3 db
9 450 Ft

Afnan Silver Musk CPO 15ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum leírása

Az Afnan Silver Musk CPO 15ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum csodálatos dobozának kidolgozása már sokat sejtetően hívogat. A második meglepetés akkor éri amikor kibontod és kiszabadítod az ezüst színű parfümolaj szelencét, ami gyönyörű Aquamarine színű kövekkel van kirakva! Mindenkit meglep ez a fantasztikus orientális parfüm üveg kidolgozás. De az igazi „sokk” és parfüm élmény az illat szelence kupakjának lecsavarása után érkezik. Mivel CPO –ról azaz parfüm olaj koncentrátumról beszélünk itt a kupak egy kenő üvegpálcát rejt amivel a pulzus pontokra mint a csukló belseje, fülek mögötti bőr vihetjük fel ezt az arab parfüm különlegességet.

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfüm olajat ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

 

Afnan Silver Musk CPO 15ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum összetétele:

 

Fej illatában az Afnan Silver Musk CPO 15ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum illata egy kaput nyit az orientális, arab világ Sejkjeinek misztikus virágos kertjeibe, ami a forró égövön mindig különleges oázist és a földi Paradicsomot jelentette. Az Afnan Silver Musk illat olajunk fej jegyeiben a leszáradás után egy fényes réteget képez ami elkezdi árasztani a gyümölcsös és fűszeres összetevők csodálatos elegyét friss harmóniát sugározva. Hihetetlen ennél az illatnál, hogy milyen jól elkülöníthetőek az illat háromszög változásai! A parfüm olaj szív jegyében a rózsa szirmainak esszenciái dominálnak virágos, könnyed jegyekkel. Ebben a stádiumban még hadakozik a fej és a szív jegyek kavalkádja, ami az alapban kisimul és megnyugszik. Változást hoz az idő múlása arab parfüm olajunkban és persze a szantálfa leheletnyi füstölős párolgása és az állatias pézsma semmihez sem hasonlítható lágysága. Egy fantasztikus orientális illatot kapunk ami bátran használható mindkét nem számára.

 

Afnan Silver Musk illat jellemzői:

 

Fej illat: Gyümölcsös, Fűszeres

Szív illat: Rózsa, Virágos jegyek

Alap illat: Szantálfa, Pézsma

Az illat fajtája: Üdítően Friss, Gyümölcsös, Rózsás

 

Afnan Parfüm Bemutatása:

 

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

 

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
15ml
English Description
Afnan Silver Musk CPO 15ml Oriental Unisex Perfume Oil Concentrate
Article No.
6290171002321
Additional products
Similar products