The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Afnan Mirsaal With Love EdP 90ml Női Parfüm

Afnan Mirsaal With Love EdP 90ml Női Parfüm
Afnan Mirsaal With Love EdP 90ml Női Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár illat különlegessége a Afnan Mirsaal With Love EdP 90ml Oriental Női Parfüm az ellenállhatatlan szenvedély megtestesülése. A melengető bensőségesség és az érzéki szerelem szimbóluma. Az Afnan Dubai parfümgyár illat különlegessége ez az igazi luxus női parfüm! Testközelben ez az arab parfüm minden érzékszervünket elkápráztatja. Kezünkbe fogva ezt a tekintélyes parfüm dobozt a türelmetlenség kerít hatalmába. Letépve a celofánt és felnyitva a dobozunk tetejét egy meglepetéssel találkozunk.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Fűszeres, Karamellás
Out of stock
24 900 Ft

Afnan Mirsaal With Love EdP 90ml Női Parfüm leírása

Az Afnan Mirsaal With Love EdP 90ml Oriental Női Parfümünket különlegesen alakították ki. Egy monumentális parfüm kupak helyezkedik el arab női parfümünk tetején ami egy pecsétet stilizál. A vizuális beteljesedés a kézben tartása után ér minket. Kezünkben foghatjuk a nehéz parfümös üvegünket fa hatású kupakkal és egy speciálisan kialakított üvegaljjal. Az arab világ gazdagságát és a Dubai modern élet találkozását testesíti meg ez a különleges csomagolás. De mi az orientális parfümünkre is kíváncsiak vagyunk, az illatra!

 

Nagyon fontos, hogy használat közben a csuklónkra felvitt parfümöt ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat. Miután megvártuk, hogy az alkohol elillant a Dubai arab parfümünk életre kel.

 

Afnan Mirsaal With Love EdP 90ml Oriental Női Parfüm összetétele:

 

Afnan Mirsaal With Love EdP 90ml Oriental Női Parfüm fej jegyeiben friss aromák bontogatják részecskéiket és ezt a harmóniát a megnyugtató karamellás árnyalatú illat szépíti tovább a szív jegy felé haladva. Itt az édes tónusok és a fehér virágok szirmainak napsütötte cseppjeinek kavalkádja alakítja arab női parfümünk közepét. A folyékony arany, az oud édes akkordjai tolulnak a friss virágok irányába ezzel izgalmat és fényt hozva a leszáradás előtti pillanatokban. Az illat háromszögünk alján az alap jegyben a borostyánkő édes, ragacsos olvadt gyantája tolakodik a tölgymoha földességével majd a parfüm kompozíció végére megjelenik az állatias pézsma friss illata. Ezt a Dubai női parfümöt tudni kell viselni és nem szabad engedni, hogy rabul ejtsen. Fölé kell kerekedni és akkor kiszolgálja méltóságunkat miközben környezetünket elkápráztatja és emeli ázsiónkat.

 

Afnan Mirsaal With Love EdP 90ml Oriental Női Parfüm illat jellemzői:

 

Fej illat: Friss Aromák, Karamell

Szív illat: Agárfa, Oud, Fehér Virágok

Alap illat: Borostyán, Tölgymoha, Pézsma

Az illat fajtája: Friss Fűszeres, Karamellás

 

Afnan Parfüm Bemutatása:

 

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

 

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
90ml
English Description
Afnan Mirsaal With Love EdP 90ml Oriental Perfume for Women
Article No.
6290171002178
Similar products