The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Afnan Supremacy Femme Purple EdP 100ml Női Parfüm
Afnan Supremacy Femme Purple EdP 100ml Női Parfüm
19 800 Ft

Afnan Supremacy Femme Purple EdP 100ml Női Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár női illat különlegessége az Afnan Supremacy Femme Purple EdP 100ml Oriental Női Parfüm illat. A Szultán virágoskertje –  Dubai női parfüm kreációja az Afnan–tól. Készülj fel egy felejthetetlen romantikus élményre! A kifinomult csáberő esszenciáját őrzi magában az Afnan Supremacy Femme Purple. 

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Virágos, Gyümölcsös, Orientális
In stock :  2 db
19 800 Ft

Afnan Supremacy Femme Purple EdP 100ml Női Parfüm leírása

A modern Dubai-t tükrözi a csomagolás. Fényes és a logóval megnyomott lila doboza a gyümölcsösség akkordjaira készíti fel érzékszerveinket. Kibontva egy csodálatos tenyerünkbe simuló női parfümös üveget találunk, aminek színvilága egységesíti az érzelmeket és a fülledt erotikát. Izgalmas az első találkozás és az illathoz vezető úton még találkozunk a parfüm kupakjával amit levéve egy nehéz, fémből készült aranyozott gyűrűt  szimbolizál. Az Afnan gyár parfümőre bizony nem fukarkodott az összetevőkkel! A virágok és a gyümölcsök  harmóniába lépnek az Afnan Supremacy Femme Purple Parfümünkkel és erotikát sugall minden egyes illatolásnál. A szó jelentése – FÖLÉNY amivel élhetsz ennek a női parfümnek a birtokában!

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfümöt ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex, amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

 

Afnan Supremacy Femme Purple EdP 100ml Oriental Női Parfüm összetétele:

 

Az Afnan Supremacy Femme Purple EdP 100ml Oriental Női Parfüm dubai női illat már a vizualitással felkorbácsolja érdeklődésünket az illat iránt. Nagy vágyakozással felfújt arab parfümünk a pulzus pontokon, csuklónk belső részén, füleink mögötti területeken hozzá simul a bőrünkhöz és éledezni kezd. Legyünk türelemmel amíg az alkohol elillan a bőrünkről és a fejillat elkezdi a kibontakozási fázisát. Ebben a stádiumban  édes és fás jegyek ölelkeznek, amiben a virágok szirmai hoznak létre élénk pillanatokat. Szív illatában az állatias pézsma és a rózsabors  édessége tolakodóan keresik az utat a női parfümünk alapjaihoz. Ezt az édes akkordokat a jázmin teszi üdévé. Illat háromszögünk alapjában ismét felbukkan a pézsma édes hatása, amit a pacsuli frissít a leszáradás után.

 

Azok a Hölgyek, akik magukra öltik ezt a láthatatlan ruhát és viselni is tudják elképesztő módon befolyásolhatják környezetüket. Az illat aurájukba érve az emberek becsukják szemeiket és megállnak egy pillanatra. Állítsd meg az időt az Afnan Supremacy Femme Purple EdP 100ml Oriental Női Parfüm Dubai arab illatával!

 

Afnan Supremacy Femme Purple illat jellemzői:

 

Fej illat: Édes, Fás, Virágos

Szív illat: Pézsma, Jázmin, Rózsa bors

Alap illat: Pézsma, Pacsuli, Zöld jegyek

Az illat fajtája: Virágos, Gyümölcsös, Orientális

 

Afnan Parfüm Bemutatása:

 

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

 

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Supremacy Femme Purple EdP 100ml Oriental Perfume for Women
Article No.
6290171002055
Similar products