The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Afnan Supremacy Femme Pink EdP 100ml Női Parfüm
Afnan Supremacy Femme Pink EdP 100ml Női Parfüm
19 800 Ft

Afnan Supremacy Femme Pink EdP 100ml Női Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár női illat különlegessége az Afnan Supremacy Femme Pink EdP 100ml Oriental Női Parfüm illat. Az érzékiség Dubai női parfüm kreációja az Afnan–tól. Készülj fel egy felejthetetlen romantikus élményre! A kifinomult csáberő esszenciáját őrzi magában az Afnan Supremacy Femme Pink.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Rózsás, Romantikus, Orientális
In stock :  3 db
19 800 Ft

Afnan Supremacy Femme Pink EdP 100ml Női Parfüm leírása

A modern Dubai-t tükrözi már a csomagolás is. Fényes és a logóval megnyomott rózsaszín doboza a romantika akkordjaira készíti fel érzékszerveinket. Kibontva egy csodálatos tenyerünkbe simuló női parfümös üveget találunk, aminek színvilága egységesíti az érzelmeket és a fülledt erotikát. Izgalmas az első találkozás, és az illathoz vezető úton még találkozunk a parfüm kupakjával is, amit levéve egy nehéz, fémből készült aranyozott gyűrűt szimbolizál. Az Afnan gyár parfümőre bizony nem fukarkodott az összetevőkkel! Az elegancia és a romantika harmóniába lép az Afnan Supremacy Femme Pink EdP 100ml Oriental Női Parfümünkkel és erotikát sugall minden egyes illatolásnál. A szó jelentése – FÖLÉNY amivel élhetsz ennek a női parfümnek a birtokában!

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfümöt ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex, amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

Afnan Supremacy Femme Pink EdP 100ml Oriental Női Parfüm összetétele:

Az Afnan Supremacy Femme Pink EdP 100ml Oriental Női Parfüm dubai női illat már a vizualitással felkorbácsolta érdeklődésünket az illat iránt. Nagy vágyakozással felfújt arab parfümünk a pulzus pontokon, csuklónk belső részén, füleink mögötti területeken hozzásimul a bőrünkhöz és éledezni kezd. Legyünk türelemmel amíg az alkohol elillan a bőrünkről és a fejillat elkezdi a kibontakozási fázisát. Ebben a jegyben a rózsabors édes, gyümölcsös illatával szeretné átvenni a dominanciát amit a viola fehér virágaiból kinyert esszencia hoz egyensúlyba. Lassan ebből a harmonikus pillanatból női dubai parfümünk áthajlik az illat közepébe a szív jegybe. Az Afnan Supremacy Femme Pink EdP 100ml Oriental Női Parfüm itt jeleníti meg igazi arcát és ezekkel az összetevőkkel jellemezhetjük illatát. Két fantasztikus virág táncával készül fel az Eau De Parfüm a leszáradásra. A török rózsa és a csodálatos négyszirmú pünkösdi rózsa illat esszenciáinak cseppjei ölelkeznek össze és feledkeznek meg a külvilág változásairól. Ebbe a romantikus pillanatban az agávé zöldes kocsonyás jegyeivel csatlakozik a táncba. A leszáradás utáni jövőképünkben az állatias pézsma finom édessége harmonizál a borostyánkő olvasztott, lágy ragacsos szintén édes akkordjaival.

 

Azok a Hölgyek akik magukra öltik ezt a láthatatlan ruhát és viselni is tudják elképesztő módon befolyásolhatják környezetüket. Az illat aurájukba érve az emberek becsukják szemeiket és megállnak egy pillanatra. Állítsd meg az időt az Afnan Supremacy Femme Pink EdP 100ml Oriental Női Parfüm  Dubai arab illatával!

 

Afnan Supremacy Femme Pink illat jellemzői:

Fej illat: Rózsaszín Bors, Viola

Szív illat: Török Rózsa, Pünkösdi Rózsa, Agávé

Alap illat: Borostyánkő, Pézsma

Az illat fajtája: Rószás, Romantikus, Orientális

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Supremacy Femme Pink EdP 100ml Oriental Perfume for Women
Article No.
6290171002048
Similar products