The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Afnan Sandal Abiyad EdP 100ml Női Parfüm
Afnan Sandal Abiyad EdP 100ml Női Parfüm
10 900 Ft

Afnan Sandal Abiyad EdP 100ml Női Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár különlegessége az Afnan Sandal Abiyad EdP 100ml Oriental Női Parfüm illat. Az új függőség, amelyről nem fogsz tudni leszokni! Amint először beleszagolsz, azonnal elvarázsol és a napok múlásával egyre jobban meggyőz, hogy nagyon is helye van a toalettasztalodon.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Édes, Fás, Szolid
In stock :  2 db
10 900 Ft

Afnan Sandal Abiyad EdP 100ml Női Parfüm leírása

Abszolút orientális parfümmel találkozunk már a csomagolásnál. A homok színű papír doboz tükrözi az arab világ hangulatát és ennek felbontása után egy különlegesen kecses, arany színben pompázó parfümös üveggel lep meg minket az Afnan parfüm gyár.

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfümöt ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex, amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

Afnan Sandal Abiyad EdP 100ml Oriental Női Parfüm összetétele:

Szantálfa lágy jegyei áradnak szét, mint a távoli füstölők édes illatai egy keleti templom előtt elhaladva. Ezzel a kifinomult lágysággal úszik át a fej illat a szív jegybe. Itt a borostyánkő olvasztott, meleg és ragacsos édes harmóniája kezd egy lassú és érzelmes kőrtáncba dubai női parfümünk közepén. Egy illat háromszög egyik legfontosabb része az alap jegy amiben az előző két illat lépcső ráépül. Itt bontakozik ki és cseng le a kompozíció. Az Afnan Sandal Abiyad EdP 100ml Oriental Női Parfüm alapjában egy ismerős parfüm összetevő jelenik meg a szantálfa fás és lágy fűszeres kipárolgásával. A szegfű húsos szirmaiból kinyert parfüm esszencia tolakodik bele dubai parfümünk végjátékában amibe a pézsma frissíti fel a kompozíciót. Kimondottan lágy, szolid és kiegyensúlyozott parfüm született.

Afnan Sandal Abiyad illat jellemzői:

Fej illat: Szantálfa

Szív illat: Borostyánkő, Pacsuli

Alap illat: Szegfű, Pézsma, Szantálfa

Az illat fajtája: Szantálos, Pézsmás

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Sandal Abiyad EdP 100ml Oriental Perfume for Women
Article No.
6290171001911
Similar products