The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Afnan Sandal Abiyad CPO 20ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum
Afnan Sandal Abiyad CPO 20ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum
9 450 Ft

Afnan Sandal Abiyad CPO 20ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum

Amikor kibontod a dobzából az Afnan Sandal Abiyad CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátumot azonnal felcsillan a szemed a szelence láttán. Az arany színű fém tartókba helyezett üveg egy kellemes vizuális élményt nyújt. Ez a keleti parfümtartó képzeletünk elé varázsolja a Pasák, Sejkek palotáiban a Hárem Hölgyek hálószobáiban rejlő parfümös sarkokat. Lenge ruháikban egymás mellett tolongva illatozzák a legújabb parfümjeiket.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Édes, Fás, Szolid
In stock :  3 db
9 450 Ft

Afnan Sandal Abiyad CPO 20ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum leírása

Az új függőség, amelyről nem fogsz tudni leszokni, az Afnan Sandal Abiyad CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum. Amint először beleszagolsz, azonnal elvarázsol és a napok múlásával egyre jobban meggyőz, hogy nagyon is helye van a toalettasztalodon. Az üvegpálcikával felvitt orientális illata a pulzus pontokra, csuklóink belseje, fülünk mögötti területeken külön életet kezd élni a leszáradás után.

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfüm olajat ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

 

Afnan Sandal Abiyad CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum összetétele:

Egy végtelen szolid női parfüm olaj az Afnan Sandal Abiyad. Aki az ütős, telt nehéz arab parfümöket keresi annak nem ez illat lesz a befutó. Fej jegyében lágy balzsamosság jelenik meg a mellé sodrodó fás illatokkal együtt. Ez a fúzió addig tart ameddig a női parfümünk közepébe finoman a szív illatba nem ömlik a borostyánkő meleg, ragacsosságával és némi szolid aromás jegyekkel. Csendes illatról beszélünk az Afnan Sandal Abiyad CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum esetében. Semmi hivalkodó jegy, csak a finom lágyság uralja ezt az arab illat különlegességet. Az illat háromszög alján az alap jegyben halvány púderes lecsengéssel simul a bőrünkhöz parfüm olajunk. Megtestesíti az arab világ szolid oldalát, és egy kiegyensúlyozott finom parfüm olajjal otthonunkba és az általunk kiválasztott helyeken használva élvezhetjük illatunk sikerét.

Afnan Sandal Abiyad illat jellemzői:

Fej illat: Fás, Balzsamos jegyek

Szív illat: Borostyánkő, Aromás jegyek

Alap illat: Púderes

Az illat fajtája: Édes, Fás, Szolid

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
20ml
English Description
Afnan Sandal Abiyad CPO 20ml Oriental Perfume Oil Concentrate for Women
Article No.
6290171001874
Additional products
Similar products