The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Afnan Musk Abiyad CPO 20ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum

Afnan Musk Abiyad CPO 20ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum
Afnan Musk Abiyad CPO 20ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum

Csak akkor olvasd tovább az Afnan Musk Abiyad CPO 20ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum leírását, ha rajongsz az igazi orientális illatokért! Amikor kibontod a dobozából ezt a 20ml-s arab parfümöt biztosan felcsillan a szemed a szelence láttán. Az ezüst színű fém tartókba helyezett üveg egy kellemes vizuális élményt nyújt. Ez a keleti parfümtartó képzeletünk elé varázsolja a Pasák, Sejkek palotáiban a Hárem Hölgyek hálószobáiban rejlő parfümös sarkokat. Lenge ruháikban egymás mellett tolongva illatozzák a legújabb parfümjeiket.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Lágy, Friss, Orientális, Pézsma, Unisex
Out of stock
9 450 Ft

Afnan Musk Abiyad CPO 20ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum leírása

Felejtsd el a szabályokat, határokat és limiteket! Az Afnan Musk Abiyad CPO 20ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum azok számára való, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az üvegpálcikával felvitt Unisex orientális illata a pulzális pontokra, csuklóink belseje, fülünk mögötti területeken külön életet kezd élni a leszáradás után.

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfümolajat ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

 

Afnan Musk Abiyad CPO 20ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum összetétele:

 

Az Afnan Musk Abiyad egy klasszikus Unisex illat amit mindkét nem harmonikusan tud használni kedvére. Parfümolajunk szertartásos felvitele a pulzuspontokra az igényes kupak alatt rejlő üvegpálcikával történik. A fej jegyek pár pillanat elteltével már áradnak is ki sűrű parfümolajunkból. Vidám, virágos jegyek játszanak és incselkednek az állatias pézsma összetéveszthetetlen illatával. Mivel arab parfümről van szó így a Pézsma egy megszokott parfümolaj összetevő a keleti illatoknál. Ez a két különböző illat világ nem is küzd hanem ölelkezik. Várják békében a szív illatot és annak balzsamos, púderes összetevőit. A Pézsma végig kíséri unisex parfümolajunkat az egész illat háromszögben a kiteljesedésig. Az Afnan Musk Abiyad illat közepéig egymásba hajló összetevőit az alap illat ébreszti fel melankolikus álmából és a Szultán kertjének virág illataival frissesség ömlik a kompozícióba. Ez a 20ml CPO Parfümolaj abszolút helytálló az Unisex parfüm fogalmának és ha kedveli ezt az illat fajtát akkor maximális elégedettséggel fogja hordani a „láthatatlan ruhát”.

 

 

Afnan Musk Abiyad illat jellemzői:

Fej illat: Virágos, Pézsmás

Szív illat: Pézsma, Balzsamos, Púderes jegyek

Alap illat: Pézsma, Lágy Virágos jegyek

Az illat fajtája:  Lágyan Friss, Pézsmás, Orientális

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
20ml
English Description
Afnan Musk Abiyad CPO 20ml Oriental Unisex Perfume Oil Concentrate
Article No.
6290171001058
Additional products
Similar products