The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Afnan Taj Al Arab EdP 100ml Női Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár női illat különlegessége az Afnan Taj Al Arab EdP 100ml Oriental Női Parfüm. Az új függőség, amelyről nem fogsz tudni leszokni, az a női Afnan Taj Al Arab eau de parfum. Amint először beleszagolsz, azonnal elvarázsol és a napok múlásával egyre jobban meggyőz, hogy nagyon is helye van a toalettasztalodon. 

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Édes, Gyümölcsös, Romantikus
Out of stock
11 800 Ft

Afnan Taj Al Arab EdP 100ml Női Parfüm leírása

Tetszetős dobozban találjuk az Afnan Taj Al Arab EdP 100ml Oriental Női Parfüm arab luxus illatunkat. Aki a kelet illatainak rajongója az nagy örömét leli ebben a parfümös üvegben. Ennél a Dubai Parfümnél a gyártó leginkább az illatra koncentrált, bár az üveg is kellemesen simul a tenyerünkbe. Gazdag összetevőivel egy magával ragadó női parfümöt alkotott. Parfümőrük, mint egy pótmétert úgy csavargatta az illat összetevők arányait amik csodálatos orgiában találkoznak egymással. Afnan Taj Al Arab EdP 100ml Oriental Női Parfümünk csodálatosan kiteljesedik illatjegyeiben.

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfümöt ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex, amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

Afnan Taj Al Arab EdP 100ml Oriental Női Parfüm összetétele:

Mint említettem egy gazdag, telt illatot kreált az Afnan parfüm Orra. A pulzális pontokra történő felfújás után legyünk türelemmel! Ne szippantsuk be azonnal az illatot, hagyjuk hogy az alkohol elpárologjon! Fej illatában a keserűnarancs citrusossága, a mandula olajos textúrájával alkotja a Dubai női parfümünk kezdetét. Az illat közepébe a szív jegybe érkezik a gazdag és buja méz, amivel az illat eléri az érzékiség tetőpontját. Az Afnan Taj Al Arab EdP 100ml Oriental Női Parfümmünk gátlástalan és egyben romantikus is. Az alap jegy úgy olvad bele a pézsma állatias jegyeibe mint az esti égbolt, fülledt párát képezve a bőrön. A tonkabab földes, oudos jegyeivel teszi orientálissá arab női luxus parfümünket. Dubai női parfüm különlegességünket azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik az eleganciát helyezik előtérbe, és viselni tudják az édesen lágy mégis orientális arab női illatot. Ezzel az elbűvölő láthatatlan ruhával felhívhatod magadra a figyelmet és learathatod az elismeréseket, sikereket. Érzéki és romantikus tónusai ellenére, a buja gondolatokat is előhozza.

Afnan Taj Al Arab illat jellemzői:

Fej illat: Keserűnarancs, Mandula

Szív illat: Méz, Édes Jegyek

Alap illat: Pézsma, Tonkabab

Az illat fajtája: Édes, Gyümölcsös, Romantikus

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Taj Al Arab EdP 100ml Oriental Perfume for Women
Article No.
6290171000525
Similar products