The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Afnan Fakhr Al Jamaal CPO 20ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum

Az Afnan Fakhr Al Jamaal CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum egy elbűvölően édes, sáfrányos parfüm kompozíció. Amikor kibontod a dobozából ezt a 20ml-s arab parfümöt biztosan felcsillan a szemed a szelence láttán. Az arany színű fém tartóba helyezett üveg egy kellemes vizuális élményt nyújt. Ez a keleti parfümtartó képzeletünk elé varázsolja  a Pasák, Sejkek palotáiban a Hárem Hölgyek hálószobáiban  rejlő parfümös sarkokat. Lenge ruháikban egymás mellett tolongva illatozzák a legújabb parfümjeiket.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Édes, Fás, Friss, Unisex
Out of stock
9 450 Ft

Afnan Fakhr Al Jamaal CPO 20ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum leírása

Az Afnan Fakhr Al Jamaal CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum az optimizmus és a tökéletes boldogság megtestesítője. Burkold magad Te is ebbe az illatba, és hangulatod egész nap remek lesz! Az üvegpálcikával felvitt női & unisex orientális illat a pulzális pontokra, csuklóink belseje, fülünk mögötti területeken külön életet kezd élni a leszáradás után.

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfüm olajat ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

 

AAfnan Fakhr Al Jamaal CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum összetétele:

 

Az Afnan Fakhr Al Jamaal a lágy frissesség cseppekbe zárva. Az Afnan parfüm gyár parfümőre különleges illat összetevőivel csodálatos parfüm olajat készített. Fej illatában a csuklónkra kent fényes illat olaj réteg pár pillanat múlva engedi kipárologni az illatanyagokat. Édes jegyek varázsolják el érzékszerveinket, amiben a Sáfrány összeforr az édes harmóniával és így alkot frissességet a parfüm olajunkban. Női és Unisex jellegű illatunk közepe megváltozik miután megjelenik a szív jegyben az állatias pézsma amitől érzékien provokatívvá válik! Itt válik először orientális, arab parfümmé a szelencébe zárt Dubai illatunk. Amikor már azt hinnénk, hogy ez a fantasztikus parfüm már kialakult és ez már így komplett, akkor megjelenik a Nap könnye azaz a gyantás, ragacsos, meleg borostyán. Fás jegyek ölelkeznek az illat háromszögben és ezzel a harmóniával válik a Afnan Fakhr Al Jamaal édes, friss mindkét nem számára örömmel viselhető illattá.

 

Afnan Fakhr Al Jamaal CPO 20ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum illat jellemzői:

Fej illat: Édes jegyek, Sáfrány

Szív illat: Pézsma

Alap illat: Fás, Borostyán

Az illat fajtája: Édesen friss, Fás

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
20ml
English Description
Afnan Fakhr Al Jamaal CPO 20ml Oriental Perfume Oil Concentrate for Women
Article No.
6290171000518
Additional products
Similar products